Horoscoop 10-05-2016

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 10 mei tot en met 16 mei 2016:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Gezondheidsproblemen? Loop hier niet te lang mee door, want dit kan u wel eens duur komen te staan. Goed advies komt deze week van een ouder persoon. Sla het niet in de wind.

STIER (22 april t/m 21 mei): Vooral in het weekend draait het allemaal om de liefde. Bent u nog vrijgezel? Grote kans dat u iemand tegenkomt met wie u de rest van uw leven gaat doorbrengen. Wie al gelukkig gebonden is, zal zien dat de relatie zich op een bijzondere manier verdiept.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): De sterren voorzien voor de Tweelingen een tijd van nieuwe indrukken, ontspanning en het volgen van uw gevoel. Het is een prachtige tijd om bijvoorbeeld die gedroomde verre reis te maken.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Hoewel het financieel allemaal wat krap was de laatste tijd, kunt u toch zonder zorgen aan het einde van deze week ‘ja’ zeggen tegen een grote uitgave.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Een naaste probeert wat van u gedaan te krijgen, maar door al het getrek aan u wordt u juist alleen maar meer vastberaden uw eigen koers te varen. En dat lijkt ook de beste. Vergeet niet dat alleen niet alles is wat het lijkt.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Er zijn wat zaken die dringend uw aandacht vragen, maar welke u liever niet teveel tijd gunt. Wees toch maar verstandig, want wie ervoor kiest hier geen tijd en energie in te steken, kan wel eens lelijk op de koffie komen.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Financieel gezien is het zaak voorzichtig te handelen. Na een periode van roekeloos geld uitgeven is de bodem nu wel echt in zicht en zult u zich daar ook naar moeten gaan gedragen.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Tussen u en uw partner zit het wel goed. Jullie hebben een ijzersterke band en kunnen blind op elkaar bouwen; een fijn gevoel wat deze week eens extra onderstreept wordt.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Verleidingen liggen de op de loer voor de Boogschutter. En u kan het maar moeilijk weerstaan. Nu is een impulsaankoop waarschijnlijk niet zo’n probleem, maar die spannende flirt op vrijdag kan u wel in de problemen brengen.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Grote plannen heeft u, maar uzelf ertoe zetten ergens mee te beginnen; dát lukt dan weer niet. Totdat er deze week opeens hulp uit onverwachte hoek komt.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Een tip van een familielid opent uw ogen betreffende een goede vriend(in). Het lijkt erop dat deze persoon niet de juiste bedoelingen met u heeft. Een confrontatie volgt al snel.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Doseren is het toverwoord voor de Vissen deze week. U heeft al een drukke periode achter de rug en als u deze week nogmaals over al uw grenzen gaat, zult u dit lelijk moeten bekopen.