Horoscoop 12-4-2016

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 12 april tot en met 18 april 2016:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Een aantal heftige en drukke weken die achter u liggen, hebben hun tol geëist en het wordt hoog tijd de nodige rust in te bouwen in uw leven. Wie doordendert, zal nog voor het weekend de rekening gepresenteerd krijgen.

STIER (22 april t/m 21 mei): U bent zelf heel ver gekomen als het gaat om een nieuw doel in uw leven, maar het punt is nu bereikt dat u zonder hulp niet vooruit kan. Een gegeven en geen probleem. Wees wel kieskeurig wíe u om hulp gaat vragen.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Uitdagingen genoeg voor de Tweelingen. Lang niet alles gaat van een leien dakje, maar wie doorzet, zal wel succes behalen. Wie opgeeft, zal dat vretende gevoel van ‘had ik maar…’ nog wel even meedragen.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Het is hoogste tijd financieel een pas op de plaats te maken. Uw financiële middelen zijn niet per se uitgeput, maar het overzicht erop bent u volledig kwijt.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Een familielid probeert u te betrekken in zijn eigen problemen en daar zit u niet zo op te wachten. Laat u vooral geen uitspraken ontlokken, want die kunnen hun eigen leven gaan leiden.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): De Maagden wacht een meevaller deze week en het lijkt erop dat deze in de zakelijke sfeer een grote rol gaat spelen. Het is aan u deze kans volledig te benutten.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Geen fijne week voor de Weegschalen. Iemand in uw naaste omgeving probeert u naar beneden te halen en dat lukt ook nog. Uw gebrek aan energie om u hier tegen te verzetten, maakt het niet beter.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Het is voor de Schorpioenen hoog tijd de verwachtingen van anderen bij te stellen. U kunt voor uzelf de lat wel hoog leggen, maar niet verwachten dat iedereen zo wil leven.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Gelukkig kunt u praten als Brugman, want deze week werkt u zichzelf goed in de nesten en heeft u veel uit te leggen.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): U bent hard toe aan een uitje of een vakantie. Na een periode van gedisciplineerd bezig zijn, is het hoog tijd even alle remmen los te gooien.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): De Watermannen nemen deze week een heftige en grote beslissing. Vergeet niet uw partner bij te praten, want de keus speelt misschien al langer in uw hoofd, maar komt voor de mensen om u heen als een grote verrassing.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): U lijkt de goede flow waar u ook vorige week van profiteerde, deze week opnieuw vast te houden. Dit betekent succes op zakelijk en persoonlijk vlak en wellicht een financiële meevaller.