Horoscoop 12-5-2015

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 12 mei tot en met 18 mei 2015:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): Een buitenstaander probeert druk op u te zetten om een belangrijke beslissing te forceren. Wees hierop bedacht deze week en volg uw eigen gevoel.

STIER (22 april t/m 21 mei): Opeens beseft u zich deze week hoeveel u zich de laatste tijd heeft laten leven door anderen. Tijd om eens lekker te ontspannen en te genieten van alles waar u zo van houdt.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Uw partner smeekt bijna om wat meer aandacht van u, maar u bent zo druk met van alles dat het u volledig ontgaat. Tijd om wakker te worden, beste Tweelingen, want anders bent u hem/haar straks zomaar kwijt.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Neem het heft in handen als u vindt dat er wat aan uw leven schort. Het leven is een feest, maar u moet wel zelf de slingers ophangen. Een cliché misschien, maar ook een waarheid als een koe.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Gevoelens van onzekerheid bepalen deze week uw dagen. Hoewel deze voornamelijk tussen de oren zitten, lukt het u niet er los van te komen. Pas in het weekend gaan uw ogen open.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): U heeft zin om u eens lekker te laten verwennen en zorgt ervoor dat het uzelf deze week aan niks ontbreekt. Uw gulheid beperkt zich niet alleen tot uzelf; ook uw partner mag rekenen op extra liefde en aandacht.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Er moet een rem op uw uitgaven, want die lopen momenteel de spuigaten uit. U staat er al niet te rooskleurig voor en heeft ook nog eens een heleboel plannen. Die kunnen wel de ijskast in.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Probeer op zakelijk gebied spijkers met koppen te slaan. Neem niet teveel tijd voor beslissingen, maar hou die zo gewilde vooruitgang voor ogen en werk daar gestaag maar kordaat naar toe.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Laat die nieuwe vlam in uw leven zien dat u ervoor wilt gaan, want hij/zij twijfelt momenteel erg aan uw gevoelens. Stel uw hart open en wees niet bang uw gevoelige kant te tonen.

STEENBOK (22 dec. t/ 20 jan.): Een lastige week voor de Steenbokken als zij door een familielid enorm voor het blok worden gezet. Zolang u er zelf maar achter kunt staan, maakt u altijd een goede keus.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Vriendschap is een groot goed, wat u de laatste tijd een beetje ondergewaardeerd hebt. Deze week zult u ervaren hoe belangrijk een goede vriend(in) is. Leer hiervan.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Stel u open voor nieuwe contacten, want er kan deze week iemand op uw pad komen die uw leven op zijn kop zet, maar wel op een goede manier. Wie zich hiervoor afsluit bewaart de rust en routine, maar mist een hele andere kant.