Horoscoop 13 september

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 13 september tot en met 19 september 2016:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): De Ram is volop bezig met zijn/haar financiële situatie. Na een periode van losbandigheid beseft ook u dat uw bankrekening geen bodemloze put is. En de Ram zou de Ram niet zijn, als u niet allang plannen heeft deze weer snel aan te vullen.

STIER (22 april t/m 21 mei): Een leuke week wacht de Stieren. Volop vermaak, sociale contacten bloeien als nooit tevoren en de liefde doet een leuke duit in het zakje. Geniet er maar van.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Geduld en oog voor een ander; dat hoeft men deze week niet van u te verwachten. U wilt gewoon doen wat u in uw hoofd heeft, zonder de bemoeienis van anderen.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Veel tijd zijn de Kreeften komende week kwijt aan hun privéleven. Thuis loopt alles verre van op rolletjes en het lijkt ook niet snel weer goed te komen.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Op zakelijk gebied komen er grote kansen voorbij. Wie ze wil benutten moet zorgen op tijd erbij te zijn en scherp te blijven. Wie zich te afwachtend opstelt, zit aan het einde van de week met een kater.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Neem de tijd voor plannen die u wilt verwezenlijken. Bedenk: Rome was ook niet in één dag gebouwd en als u écht iets goeds van de grond wilt krijgen, zult daarin moeten investeren.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Zoek komende week niet de discussie op en vermijd situaties waarin de spanning oploopt, want met uw korte lontje zegt u snel iets waar u later grote spijt van zal krijgen.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Wat een drukte, beste Schorpioen, tenminste, dat vindt uzelf. En hoe harder u roept dat u het druk heeft, hoe drukker u het heeft. Benut het weekend om uw hoofd leeg te maken en begin daarna eens met een schone lei opnieuw.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Heeft u het gevoel dat iemand in uw omgeving niet het beste met u voor heeft, spelletjes speelt en u zwart maakt? Ga de confrontatie aan en laat zien dat u niet met zich laat sollen.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Als u uw liefdesrelatie serieus neemt, zult u dat deze week moeten tonen aan uw geliefde. Wie nonchalant en laks blijft, kan lelijk onderuit gaan.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): De Watermannen komen in een lastige positie. Ze belanden middenin een familiekwestie en worden uitgedaagd als een soort scheidsrechter te fungeren.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Wees reëel deze week, beste Vissen, en probeer alleen dat op te pakken, wat u ook waar kunt maken. Een stapje terug doen, is soms een betere optie.