Horoscoop 14-06-2016

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 14 juni tot en met 20 juni 2016:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Spanning en sensatie, dat is aan de Rammen wel besteed. En komende week wordt u op uw wenken bediend, als u verwikkeld raakt in een romance met een rauw randje.

STIER (22 april t/m 21 mei): Voor de Stieren ligt een aangename week in het verschiet. U zit goed in uw vel en alles loopt op rolletjes. Vooral in het weekend wordt het erg gezellig met vrienden en kennissen. Pas wel op dat u niet te diep in het glaasje kijkt.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): U barst van de energie en dat komt goed uit. Op zakelijk vlak krijgt u de kans nieuwe contacten te leggen en daar maakt u dankbaar gebruik van.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Momenteel maakt u grote stappen in uw carrière. Het lijkt erop dat de grote inzet die u al een poos toont, zich echt gaat uitbetalen. Waak er wel voor dat het niet ten koste van de thuissituatie gaat, want daar zijn duidelijke signalen dat het anders moet.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Waar het de afgelopen tijd wat kabbelde in uw liefdesleven mag u deze week weer vuurwerk verwachten. U en uw partner zitten weer helemaal op één lijn en voelen zich dieper verbonden dan ooit.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Oh, oh, beste Maagd, u speelt gevaarlijk spel deze week en geniet er ook nog eens van. Geen probleem, maar bedenk wel dat het spel zich ook tegen u kan keren en de consequenties dan ook voor u zijn.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Loopt u al een poosje te denken over een grote verandering? Een nieuw huis of een andere baan? Dit is hét moment. Er komt een kans voorbij die u niet kunt laten schieten.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Het is een goede tijd om wat nieuws op te starten. Plannen die al een poosje door uw hoofd zoemen, zullen nu goed opgestart kunnen worden en al snel succes brengen.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Als u er deze week niet uitkomt in een moeilijke gezinssituatie, twijfelt u niet en roept hulp in vanuit de familiesfeer. Een goed besluit, want nog voor het weekeinde staan de zaken er heel anders voor.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Soms heb je het zomaar: er komt een briljant idee in u op. Waar lang niet alles een haalbare kaart blijkt, lijkt u deze keer beet te hebben en er is in het weekend iets moois te vieren.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): De Watermannen kunnen deze week beter geen overhaaste beslissingen nemen. U zit niet helemaal lekker in uw vel, bent wat somber en daardoor bent u geneigd nergens heil in te zien.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): U denkt de partner van uw dromen tegen te komen en stort zich dolverliefd in een nieuwe relatie. Dit kan goed gaan, maar het kan ook anders lopen. Negeer die kleine tekenen van naderend onheil niet. En vergeet zeker uw eigen intuïtie niet.