Horoscoop 15-11-2016

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 15 november – 21 november 2016:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Drukte eist zijn tol van uw lichaam. Fysieke problemen spelen uw parten en maken het moeilijk om alles te doen wat u wilt. De frustratie hierover verergert het ook alleen maar.

STIER (22 april t/m 21 mei): De Stieren worden volledig in beslag genomen door een nieuw project wat zich op het werk aandient. Pas wel op dat u niet doorslaat in uw fanatisme, want u moet de realiteit niet uit het oog verliezen.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): U bent verliefd. De vlinders dwarrelen door de buik en u loopt op wolkjes. Nog beter wordt het als uw verliefdheid in het weekeinde beantwoord wordt.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): U bent nogal heetgebakerd deze week. Doordat u zo snel ontvlambaar bent, zullen de mensen om u heen, u liever even mijden. Het is verstandig eerst te denken en dan pas te doen.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Een moeilijke beslissing moet worden genomen deze week en bezorgt u vele kopzorgen. Vraag de raad aan een ouder familielid met wie u rustig kunt praten.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): U en uw partner beleven een verdieping van de relatie deze week. Moeilijke momenten in het leven leren u hoe sterk de liefde en toewijding tussen jullie is en leren u ook uit de moeilijkheden waar u nu voor staat, toch weer wat goeds te halen.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Weegschalen hebben last van onrust. U kunt uw draai niet goed vinden en het lukt u niet plezier te halen uit uw bezigheden.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Venijnig als u kunt zijn, haalt u eens flink uit deze week naar een familielid. Achteraf twijfelt u ook wel of dit wel nodig was. Het kan geen kwaad om gewoon sorry te zeggen.

BOOGSCHUTTER( 23 nov. t/m 21 dec.): Het wordt een succesvolle week voor de Boogschutters. U rondt een belangrijk  project positief af en behaalt goede resultaten als u voor een soort van test gesteld wordt.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Steenbokken zijn druk met familiezaken. U belandt in een bemiddelende rol wanneer er problemen in de familiesfeer spelen. Bovendien zoekt men u graag op voor advies.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): De Watermannen ervaren deze week dat niet iedereen om u heen het beste met u voor heeft. Probeer slechte mensen te negeren en vaar uw eigen koers.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Op woensdag krijgt u een vervelend bericht. Even bent u van uw stuk gebracht, maar gelukkig zult u zien dat tegen het weekeinde alles toch weer op zijn pootjes terecht komt.