Horoscoop 15 maart 2016

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 15 maart tot en met 21 maart 2016:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Opnieuw een moeizame week voor de Rammen. Fysiek knapt u na een te drukke periode weer wat op, maar de lust om weer flink aan te pakken is nog ver te zoeken.

STIER (22 april t/m 21 mei): Een toevallige ontmoeting deze week zal later van groot belang blijken. Het is van belang u deze week niet alleen op uzelf te focusen, maar ook oog te houden voor de mensen die u dierbaar zijn.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Een impulsieve actie van uw kant, roept bij anderen onverwacht heftige gevoelens op. In plaats van de brand te blussen, kunt u het beste maar even wachten tot de storm weer gaat liggen.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Het valt u ook deze week niet mee om scherp en geconcentreerd te zijn en daar wordt u genadeloos op afgerekend op het werk. Zorg voor voldoende ontspanning in uw vrije uurtjes om op het werk het tij te keren.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Deze week heeft u heel sterk het gevoel dat uw acties veroordeeld worden en uw mening niet gedeeld door uw naaste omgeving. Wie toch voor zichzelf durft te kiezen zal daarvoor beloond worden.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): U heeft een doel voor ogen deze week, maar zult ervaren dat de weg ernaartoe zeker niet gevrijwaard van hobbels is. Het is een kwestie van doorzetten en op de tanden bijten.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Het wordt een gezellige week voor de Weegschalen. De dagen hangen aan elkaar van uitjes en afspraken en samenzijn met mensen om wie u geeft.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): U bent zoekende naar een nieuw evenwicht in uw leven nadat een grootse gebeurtenis alles even op zijn kop heeft gezet. Loop niet te hard van stapel, want het kan echt wel even duren voor alles op zijn plek valt.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Eerdere strubbelingen in uw liefdesleven lijken door te zetten als deze week confrontatie na confrontatie volgt. Het is aan u uw eigen keuzes te maken en misschien wel een hele nieuwe richting in te slaan in uw leven.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): U bent bevlogen en gepassioneerd en dat uit zich deze week vooral op werkgebied. Plannen en ideeën waar u heil in ziet, kunnen rekenen op uw volledige toewijding.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Spanningen en stress kenmerken de week van de Watermannen. Kies uw eigen koers als blijkt dat uw mening niet met die van anderen verenigbaar is.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Water bij de wijn? Deze week even liever niet. U heeft het goed gezien, weet heel goed waar u mee bezig bent en wie volhardt, zal merken dat diegene die continu kritiek heeft, later vanzelf wel weer bijdraait.