Horoscoop 16-6-2015

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 16 juni tot en met 23 juni 2015:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): De Rammen hebben een aangenaam weekje voor de boeg. Gebonden Rammen worden verwend door hun partner. Aan niets ontbreekt het. De vrijgezellen wacht een spannende date.
STIER (22 april t/m 21 mei): Geef ze een vinger, en ze nemen een hele hand, beste Stier. Iemand de ruimte geven is mooi, maar u laat veel te veel toe. Ga op uw strepen staan, voor alles uit de hand loopt.
TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): De Tweelingen vermaken zich opperbest komende week. U heeft de grootste lol met vrienden en bekenden en bent een graag geziene gast.
KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Onzekerheid speelt u parten. Telkens vraagt u zich af of u wel goed handelt en wel goed bezig bent. Zekerheid heeft nou eenmaal niemand, beste Kreeft. Doe wat u goeddunkt.
LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Er is geen gouden recept voor een goede relatie. Maar waar de Leeuwen mee bezig zijn, is in elk geval niet de manier. Als u geen respect voor uw partner heeft, moet u zich sterk afvragen hoeveel toekomst de relatie heeft.
MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): U stort zich vol overgave op een nieuwe taak die u opgedragen krijgt op het werk. Wanneer het toch allemaal wat tegenvraagt, wees dan niet bang om om hulp te vragen.
WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Als de Weegschalen een grens overschrijden zoals deze week, dan moeten ze daar ook voor betalen. In het weekend bent u dus ook niks waard. Rust en ontspanning is het credo.
SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Een onbekende probeert u een hak te zetten. U vraagt zich af waar u dat aan verdiend heeft, maar soms heeft dat geen zin. Zonde van uw energie.
BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): U heeft gevoelens voor iemand waar u al langer mee rond loopt en deze week trekt u de stoute schoenen aan. Het is de vraag of het ook beantwoord wordt, wanneer u uw gevoelens bloot legt.
STEENBOK (22 dec. t/ 20 jan.): De Steenbokken hebben last van spanningen en stress. Wanneer u moeite heeft dit lost te laten, is het verstandig hiervoor professionele hulp te zoeken. Daar zal u zeker baat bij hebben.
WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): De mensen om u heen hebben moeite de muur die u om u heen heeft, door te breken. Niet iedereen kan hier begrip voor hebben. Het is aan u om u open te stellen.
VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Krampachtig probeert u uw wil op te leggen aan een goede vriend(in), maar vergeet niet dat hij/zij ook een eigen mening heeft. Ga het gesprek aan en durf ook uw ongelijk te bekennen.