Horoscoop 16 februari 2016

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 16 februari tot en met 22 februari 2016:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): U barst weer van de plannen en kan niet wachten hiermee aan de slag te gaan. Bedenk wel dat Rome ook niet in één nacht gebouwd is. Niet alles kan direct en dadelijk.

STIER (22 april t/m 21 mei): Er wacht de Stieren een moeilijk dilemma in de familiesfeer. U moet een knoop hakken, maar kunt daarmee een ander ernstig benadelen. Kiest u voor uw eigen gewin of voor de ander zijn geluk?

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Een familielid doet een beroep op u en daar bent u wel klaar mee. De laatste tijd heeft u veel vaker klaargestaan voor deze persoon en niet het gevoel gekregen dat dit gewaardeerd wordt. Lucht uw hart, maar kies uw woorden zorgvuldig.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Een week die moeizaam begint voor de Kreeften. U heeft het gevoel dat hoe hard u het ook probeert, niks lijkt te lukken. Blijf toch maar doorzetten, want nog voor het weekend merkt u dat uw inspanningen toch echt wel lonen.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): U zit niet heel lekker in uw vel en in plaats van dat telkens op de mensen om u heen af te reageren, kunt u beter uw energie steken in uw eigen welbevinden. Op donderdag komt er een grote kans voorbij, het is aan u deze te grijpen.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Kies de mensen waar u zich mee omringt zorgvuldig. Er zijn personen in uw nabijheid die niks goeds brengen en u dus beter kunt mijden. Wie dat zijn? Diep in uw hart weet u het antwoord wel.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Ga niet als een kip zonder kop te werk als er veel van u gevraagd wordt. Maak een helder lijstje op volgorde van prioriteit en u zult zien dat u opeens bergen kunt verzetten.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): U laat uw werk een beetje verslonzen en dat is geen wijsheid, beste Schorpioen. Hoog tijd dat u uzelf eens goed herpakt en gewoon hard aan de slag gaat.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): De Boogschutters zijn veel onderweg deze week. Sommigen maken een verre reis, voor anderen blijft het bij een korter tripje dichterbij huis. Voor allen geldt dat de reis niet zo voorspoedig verloopt en veel uitdagingen met zich meebrengt.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Een onverwacht telefoontje van een familielid schopt uw planning ernstig in de war. Waar u er altijd naar streeft klaar te staan voor een ander, reageert u nu eens heel anders. Maar later in de week zit het u toch niet lekker.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Laat u deze week niet meeslepen door heftige emoties en invloeden van anderen, maar probeer rustig te blijven en te werken aan uw eigen projecten. Wie zichzelf verliest, verliest ook nog iets heel belangrijks.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Op het gebied van financiën laat u deze week een moeilijke tijd achter u. Dankzij een onverwachte meevaller zullen uw zorgen als sneeuw voor de zon verdwijnen.