Horoscoop 17-2-2015

RAM (21 mrt. t/m 21 april): U heeft geen zin in beslommeringen en verplichtingen, maar wil alleen maar genieten van het leven. Helaas is de mate weer eens ver te zoeken en dus komt de kater altijd achteraf.

STIER (22 april t/m 21 mei): U moet een knoop gaan hakken in een zakelijke kwestie en deze definitieve beslissing stelt u al even uit. Na een telefonisch gesprek weet u opeens wat u te doen staat.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Waar u normaal gesproken best aanwezig bent, bent u deze week wat in uzelf gekeerd. U worstelt met bepaalde vragen over de toekomst en zoekt afleiding in de natuur. Pas op vrijdag zit u weer wat beter in uw vel.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Een drukke en volle agenda wacht op de Kreeften deze week. Gelukkig beschikt u over genoeg energie, maar alsnog merkt u aan het einde van de week dat u er naar snakt om tijd te kunnen besteden aan datgene wat u echt belangrijk vindt.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Er zijn verschillende manieren om uw doel te bereiken en het is aan u welk pad u inslaat deze week. Kiest u ervoor over de rug van een ander te gaan? Prima, maar besef wel dat u de consequenties ook moet dragen.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Wees voorzichtig met wie u vertrouwt, want de sterren voorzien een persoon in uw omgeving die erop uit is, u onderuit te laten gaan. Het is dus zaak niet het achterste van uw tong te laten zien, tot u weet wie u voor zich heeft.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): U zit goed in uw vel en dat zal het andere geslacht niet ontgaan. Als u maar even op pad bent, kunt u rekenen op avances van een onbekend persoon, die maar zo eens kunnen uitmonden in een stevige flirt.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): U wordt in beslag genomen door een probleem in de familiesfeer, waarvoor maar geen oplossing lijkt. Hoewel ook u er veel tijd en energie in stopt, blijkt dit weekend opnieuw dat het nog veel te vroeg is om te kunnen juichen.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Na een stressvolle periode is het zaak nu ontspanning te zoeken. Neem de tijd om eens lekker te wandelen of verwen uzelf met een heuse beautybehandeling.

STEENBOK (22 dec. t/ 20 jan.): Stel u niet op, op de achtergrond, maar spreek u uit en laat van u horen. Deze week bent u communicatief sterk en dit maakt u zelfverzekerd. Doe er uw voordeel mee.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Het wordt hoog tijd dat u en uw partner tijd maken om eens een goed gesprek te voeren. Al weken draaien jullie om elkaar en dat ene onderwerp heen. Komende week biedt ruimte om het er eens rustig over te hebben.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Het wordt een goede week voor de Vissen. Een project waar u al een poosje aan werkt krijgt vleugels en komt verrassend goed van de grond. Het succes wordt thuis gevierd.