Horoscoop 17 januari 2017

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 17 januari tot en met 24 januari 2017:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Het is een goede week om beslissingen te nemen en knopen door te hakken. Wilt u een ommezwaai maken in uw leven? Dit is het moment.

STIER (22 april t/m 21 mei): Na veel drukte probeert u deze week vooral rust te vinden en is uw grootste uitdaging uw agenda leeg te houden. Eentje die u wonderwel goed af gaat en dus voelt u zich in het weekeinde weer heerlijk uitgerust en fit.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Het wordt druk voor u deze week en dan begint de week ook nog eens slecht met een ware familiecrisis die op woensdag al uw aandacht vraagt.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Zoek een goede uitlaatklep voor uw creativiteit deze week. U kunt de mooiste dingen uit uw handen krijgen, áls u maar de kans krijgt dit te doen. De voorwaarden hiervoor echter, schept u zelf.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Het is niet uw beste week en andere hoeven dan ook niet veel van u te verwachten. Zelfs het thuisfront begint te mopperen als u voor de zoveelste keer de bank opzoekt, maar u kunt er niks aan doen; meer zit er even niet in.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Hoewel uw emoties vaak hoog zitten en uw handelen door gevoel wordt bepaald, wordt er juist nu van u verwacht koel en zakelijk te blijven. Wie dat lukt, zal een belangrijk en mooi resultaat behalen in de zakelijke sfeer.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Het lukt u maar niet een keuze te maken in een kwestie waar u al langere tijd mee worstelt. Het wordt tijd hulp te vragen aan een ander, anders komt u er nooit uit.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): U bent onweerstaanbaar voor het andere geslacht en beschikt over een grote lading charisma, maar pas op, beste Schorpioen, als je al gebonden bent, kun je beter niet teveel flirten.

BOOGSCHUTTER( 23 nov. t/m 21 dec.): U heeft helemaal nergens zin in deze week en vooral geen zin in andere mensen om u heen. En dus brengt u de avonden lekker thuis op de bank door. Die feestjes en bijeenkomsten pakt u later wel weer mee.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Opnieuw een week waarin uw blik vooral gericht is op de verre toekomst en u bezig bent met grote beslissingen. Let wel op: vanaf donderdag vragen andere zaken dringend uw aandacht. Pas op dat dit u niet ontgaat.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Zoek deze week de samenwerking op met anderen om succes te behalen. U bent in staat groepen personen te verbinden en anderen het beste uit zichzelf te laten halen.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): U moet er oog voor hebben, maar als dat zo is, zult u deze week contact leggen met een persoon die nog een grote rol in uw leven gaat spelen. Een vriendschap voor het leven of een ware liefde is geboren.