Horoscoop 18-10-2016

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 18 oktober – 24 oktober  2016:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Rammen staan in het middelpunt van de belangstelling. U weet telkens de aandacht op zich gericht, helaas niet altijd op een positieve manier. Hou u vooral vrijdag wat gedeisd, anders kan het wel eens slecht met u aflopen.

STIER (22 april t/m 21 mei): Als u twijfelt over een keuze waarvoor u komt te staan de komende week, neem dan nog geen besluit, maar volg uw gevoel! Niet iedereen om u heen heeft namelijk het beste met u voor.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Een familielid komt bij u voor goede raad en het wordt tijd dat u hem/haar eens een spiegel voor houdt. Geef eerlijk en ongezouten uw mening en u zult zien dat alles op zijn pootjes terecht komt.

KREEFT (22 juli t/m 22 juli): Kreeften hebben moeite om hun aandacht goed te verdelen. Het lijkt wel alsof iedereen wat van u wilt en u kunt niet overal tegelijk zijn. In het weekend zit u er even helemaal door heen.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Het geld danst in uw zak en u bent een gulle gever. Delen met naasten? Geen probleem, wat van u is, mag een ander ook over beschikken. Wie goed doet, goed ontmoet, denkt u. En deze week lijkt dit ook nog eens waarheid te zijn.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): U bent veels te druk met uzelf en ziet daardoor de problemen waar uw partner mee kampt, totaal over het hoofd. Hij/zij kan dit niet waarderen. Knallende ruzies en heftige discussie domineren uw weekeinde.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Er dient zich een grote verandering in uw leven aan. U heeft grote moeite toe te geven aan de nieuwigheden, toch is het beter u niet te verzetten en gewoon mee te gaan in alles.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Schorpioenen zijn nogal snel op hun teentjes getrapt de komende week. Blijf maar verre van mensen, want ze kunnen toch niks goed doen in uw ogen.

BOOGSCHUTTER( 23 nov. t/m 21 dec.): U schuift telkens alles voor zich uit en bent wel snel met het wijzen naar een ander, maar zoek ook eens de fout bij uzelf. Ook het beste paard struikelt wel eens.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Lange leve de lol lijkt wel uw lijfspreuk, beste Steenbok. Toch bestaat het leven niet alleen maar uit feesten en moet u wel oppassen dat u uw verantwoordelijkheden niet verzaakt.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): De Watermannen zoeken het verder van huis. Het lijkt erop dat u een reisje maakt en even geniet van ontspanning en vertier. Geniet van een weekje zonder verplichtingen.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Vissen hebben een zakelijke tegenslag die veel kopzorgen met zich meebrengt. Slecht slapen en veel piekeren zullen uw week domineren. Vraag eens advies aan een oud gediende.