Horoscoop 21-06-2016

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 21 juni tot en met 27 juni 2016:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Al een paar weken gaat u alle grenzen over en leeft u in een roes. Deze week zult u de prijs betalen voor deze manier van leven. In het weekend is het dan vooral wonden likken voor u.

STIER (22 april t/m 21 mei): U gaat met een optimistische kijk door het leven en dat maakt dat u veel uit uw handen krijgt en veel medewerking van anderen kunt verwachten.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Iemand uit uw naaste omgeving probeert verwarring te zaaien op zakelijk vlak. Wees op uw hoede, want deze persoon is er op uit om ten koste van u zélf verder te komen.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): U kunt wel uw hoofd in het zand steken, maar er zijn toch echt tekenen genoeg dat het in de relationele sfeer niet zo goed loopt. Het is nog niet te laat, dus tijd en aandacht kunnen nog veel goed maken.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): U bent zo vreselijk verliefd dat u alleen nog maar met deze liefde bezig bent. Daardoor ontgaat u een crisis in de familiesfeer en dat wordt u zwaar aangerekend, zoals u in het weekend wel zult ontdekken.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): U werkt naar een bepaald doel te toe en heeft grote moeite dit te bereiken. Bedenk: ook Rome was niet in één dag gebouwd. Geduld is en blijft de sleutel.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Man, man, man, wat heeft u een energie. Geen klus is u teveel, geen uitdaging te groot. U pakt alles met beide handen aan en zorgt dat het zowel zakelijk als privé op rolletjes loopt.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Een bescheiden succesje wat u onlangs behaalde, smaakt naar meer en deze week toont u zich meedogenloos als het erop lijkt dat u bakzeil haalt.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Het lijkt wel of de hele wereld een beroep op u doet, deze week. Sociaal als u bent, staat u altijd graag voor iedereen klaar, maar zorgt u er wel voor uw eigen grenzen te bewaken?

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Uw partner maakt u deze week duidelijk hoe de relatie er wat hem/haar betreft voor staat. En dan kan de rest van de week wel eens superromantisch verlopen met een bijzonder hoogtepunt op vrijdag.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Nog altijd is uw gemoedstoestand niet heel positief. Nou kan iedereen wel eens een mindere dag hebben, maar u bent al een paar weken niet op uw best. Tijd om actie te ondernemen.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): De sterren staan gunstig om een grote stap vooruit te zetten. Dit kan op vele vlakken zijn, zowel zakelijk als privé. Een nieuw huis, grote promotie of misschien voor uzelf beginnen? Het lijkt nu te lukken.