Horoscoop 21-4-2015

 

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 21 april tot en met 27 april:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Na een grote teleurstelling probeert u in de loop van de week weer langzaam de draad op te pakken. Achter die grote lach op uw gezicht, schuilt echter nog wel verdriet, wat er alleen thuis echt uitkomt.

STIER (22 april t/m 21 mei): Het is nodig om deze week stevig in uw schoenen te staan en het verstand op nul te zetten. Vooral op professioneel vlak wordt er veel van u gevraagd en u vraagt zich af of u dat waar kunt maken.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): De zorgen om een familielid beginnen een groot deel van uw leven te beheersen. De vraag is of dit nodig én verstandig is. Gelukkig komt er afleiding uit onverwachte hoek.

KREEFT (22 juli t/m 22 juli): Al een poos wacht u op een beslissend telefoontje, welke deze week eindelijk verlossing brengt. Opgelucht en blij besluit u even alle remmen los te gooien.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): De Leeuwen zijn deze week niet zo goed te spreken. U heeft er gewoon even geen zin in, dus men kan maar beter uit uw buurt blijven. Pas na het weekend knapt uw humeur weer wat op.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Hoe ver moet je gaan om vriendschap in stand te houden, beste Maagd? Het zou twee kanten op moeten werken en het is niet nodig om dat alles van uw kant komt.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): De Weegschalen verwachten heel veel van hun partner en zijn danig teleurgesteld wanneer hij/zij niet aan de verwachtingen kunnen voldoen. Pas wel op met wat u zegt, uw partner zal u niet alles in dank afnemen.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Op zakelijk gebied maakt u grote stappen momenteel. Pas wel dat u niet gaat rennen, voor u kan lopen. De verleiding is groot, maar alles op zijn tijd.

BOOGSCHUTTER( 23 nov. t/m 21 dec.): U bent helemaal in the mood om spijkers met koppen te slaan. Recht door zee en vol op uw doel af gaat u te werk en pakt u werkelijk alles aan. Daarbij moet u wel oppassen dat u anderen niet passeert.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Ambitieus als u bent, ziet u deze week een mogelijkheid om een stapje hogerop te komen. Helaas, niet alles pakt uit zoals u hoopt of verwacht, dus wat rest: een deksel op de neus.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Wanneer u en uw geliefde wat meer tijd voor elkaar nemen, zult u zien dat de twijfels die u bij uw relatie zet, als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen. De passie ontvlamt zelfs heftig dit weekend.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): De Vissen staan in dubio. Er wordt van twee kanten aan u getrokken en het valt u zwaar om een goede keus te maken. Gun het de tijd en u zult zien dat alles op zijn pootjes terecht komt.