Horoscoop 22-11-2016

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 22 november – 28 november 2016:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Hoewel het echt niet altijd meezit deze week, is het wijsheid de moed erin te houden en alles met een positieve houding te benaderen. Wie bij de pakken gaat neerzitten, kan erop rekenen dat het een moeilijke week wordt.

STIER (22 april t/m 21 mei): Neem de tijd voor anderen, helemaal als die overduidelijk op de praatstoel zitten. Het lijkt misschien eerst wat praat over koetjes en kalfjes, maar als u scherp bent, komt u zo iets heel belangrijks te weten.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Wees voorzichtig met wat u pretendeert te kunnen en stel u bescheiden op deze week. Wie verwachtingen schept, moet deze waar maken en dat zal u niet meevallen.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Zoek het deze week vooral op zakelijk vlak in nieuwe contacten. Het zal lonen flink te netwerken en veel onder de mensen te zijn.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Even lijkt het erop dat u in een moeilijk parket terecht komt als het gaat om een familiaire kwestie, maar charmant als u kunt zijn, weet u al snel iedereen voor uw plannen te winnen en keert de rust vanzelf weer weder.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): De bescheiden Maagd zoals we die kennen, die bij tijden zelfs ronduit onzeker handelt, is deze week ver te zoeken. U heeft een doel, laat dat duidelijk merken en gaat daar vol voor.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Er zit momenteel geen logica in uw uitgaven. Zo neemt u zich voor volop te gaan sparen en zo doet u een grote aankoop. Misschien is het een idee hulp in te roepen om orde op zaken te stellen.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Het wordt geen fijne week voor de Schorpioenen, want spanningen op liefdesgebied voeren de boventoon en die blijken maar moeilijk op te lossen. Een goed gesprek in het weekend lijkt de lucht te klaren. Maar voor hoelang?

BOOGSCHUTTER( 23 nov. t/m 21 dec.): Op wat details na kunt u dat grote project waar u al tijden mee bezig bent, eindelijk afronden. En dat is een lekker gevoel. Geen wonder dus dat even alle remmen los gaan.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): De Steenbokken hebben de wind in de zeilen en dat betekent dat het een leuke week wordt. Alles wat u voor ogen heeft, lukt. Plannen worden makkelijk omgezet in daden en een meevaller maakt het feest compleet.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Hoewel u het liefst zelfstandig bent en uw eigen plan trekt, is het een goede zaak deze week wijze raad van een ander op te volgen.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Als een vriendschap begint te wankelen, bent u geneigd alles uit de kast te halen om deze te redden, maar voor u alles opzij zet hiervoor, is het verstandiger u af te vragen of het wel aan u is deze stap te zetten.