Horoscoop 22 maart 2016

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 22 maart tot en met 28 maart 2016:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Het is hollen en nooit stilstaan voor de Rammen deze week. Er wordt veel van u gevraagd en voor u het weet bent u verwikkeld in ingewikkelde zakelijke kwesties en complexe dilemma’s in de familiesfeer.

STIER (22 april t/m 21 mei): Wees erop bedacht dat die ene persoon die met veel mooie praatjes komt, u misschien wel voor zijn karretje probeert te spannen. Draai de zaak om, zolang u van hem/haar profiteert, kunt u best in de praatjes meegaan.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Het zou geen kwaad kunnen op gezondheidsgebied eens serieuze stappen te nemen. Al tijden weet u als geen ander dat u het roer om moet gooien, maar kunt u de motivatie niet vinden.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Het wordt hard werken voor de Kreeften, maar dat vindt u niet erg. U houdt zich met zaken bezig die u leuk vindt en vooral: die u veel opleveren.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Na wat misstappen in het verleden vindt u het maar lastig zich open te stellen voor misschien wel een nieuwe liefde. De keus is aan u, maar u kunt wel heel wat aan uw neus voorbij laten gaan met deze houding.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): U zit lekker in uw vel. Het leven loopt op rolletjes en deze week brengt weinig beslommeringen of zorgen met zich mee.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Discipline is momenteel ver te zoeken bij de Weegschalen. Laat u maar lekker even leuke dingen doen en dan komt de rest later wel. Dat het niet zo werkt, zult u vrijdag wel ervaren.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Iemand in uw naaste omgeving legt een zware druk op u. U beseft zich dat u niet degene bent, op wie deze persoon hoort te leunen. Maar dit duidelijk maken, valt u zwaar.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): U heeft geen zin in goedbedoelde raad en advies van familieleden of vrienden. Deze week wilt u gewoon doen waar u zin in heeft en lekker genieten. Tóch hebben zij u wel iets zinnigs te vertellen.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Voor de Steenbokken wacht een financiële meevaller. U heeft hard gewerkt de laatste tijd en het is nu tijd de vruchten hiervan te plukken.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Op liefdesgebied komt u voor een groot dilemma te staan. Hoeveel is de relatie waar u nu inzit u waard en wat heeft u er voor over deze in stand te houden? Dát is wat u zichzelf moet afvragen.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Luister naar uw intuïtie, want deze week komt u in een situatie dat u snel moet handelen met veel op het spel en dan is wat uw gevoel u ingeeft, de enige juiste optie.