Horoscoop 24-03-2015

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 24 maart tot en met 30 maart 2015:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Uw liefdesrelatie loopt verre van op rolletjes. Het lijkt bij tijden wel of u en uw partner van een andere planeet komen en elkaar totaal niet begrijpen. De frustraties die dit oplevert, maken het niet gezelliger.

STIER (22 april t/m 21 mei): Op professioneel gebied bent u zichzelf volop aan het ontwikkelen en dat blijft niet onopgemerkt. Deze week krijgt u een bijzonder voorstel. Neem een weloverwogen beslissing.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Het is mooi dat u graag voor anderen klaar staat, maar bedenk wel dat daarin ook grenzen zijn. Kies deze week eens voor uzelf, doe waar ú zin in heeft en laat anderen ook eens meehelpen aan het verwezenlijken van uw dromen.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Zorg ervoor dat uw financiële situatie goed in balans komt, want een grote tegenvaller zal veel van uw reserves vragen. Het zou geen kwaad kunnen advies te vragen aan een ouder persoon.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): U heeft weinig zin om deze week veel werk te verzetten. Laat de teugels maar even vieren en neem de tijd om stoom af te blazen. Tijd voor lol en ontspanning is er genoeg. En het werk? Dat blijft wel liggen.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): De Maagden hebben een pittige en stressvolle week voor de boeg. Slecht nieuws en veel werkzaamheden maken de dagen lang en zwaar. U heeft geen andere keus dan gewoon door te gaan.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Laat u de kar maar trekken, want u heeft energie voor tien. En belangrijker nog: u barst van de ideeën en popelt om deze over te brengen op anderen.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Het was rennen en vliegen voor de Schorpioenen, de laatste tijd, maar deze week heeft u volop ruimte om te doen waar u al langer graag mee bezig wilt en waar u ook heel goed in bent.

BOOGSCHUTTER ( 23 nov. t/m 21 dec.): Besteed aandacht aan uw gezondheid, want u kwakkelt al langer en het wordt tijd dat u uw klachten eens serieus gaat nemen. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal kunt u wel een oppepper gebruiken.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Het rommelt in het liefdesleven van de Steenbokken. Er komt een nieuw persoon in uw leven die alle vastigheid die u had compleet over hoop probeert te gooien.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): U wordt geconfronteerd met heftige emoties in de familiesfeer en dit valt u zwaar. Probeer een moment voor uzelf te vinden om alles wat er deze week gebeurt, een plekje te kunnen geven.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Een familielid doet een dringend beroep op u en hierdoor raakt u ervan doordrongen dat u zelf ook niet alles goed voor elkaar heeft. Even raakt u in de stress tot u op donderdag heel goed nieuws krijgt.