Horoscoop 24-2-2015

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 24 februari tot en met 2 maart 2015:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): Zorgen om een familielid beheersen uw dagen. Het lukt u niet afstand te nemen van uw gedachten en er komt dan ook maar weinig uit uw handen. Op zaterdag vindt u een luisterend oor en voelt u zich wat opgelucht.

STIER (22 april t/m 21 mei): Het wordt een drukke week en om te zorgen dat alles wat gedaan moet worden ook gebeurd, is het zaak goed geordend en gestructureerd te werken; een hele opgave voor de Stieren. Vraag om hulp als u merkt dat u verzandt, want uw werkzaamheden zijn te belangrijk om te laten verslorren.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): U wordt betrokken in een discussie tussen twee goede vrienden en vindt uzelf in een onmogelijke positie terug. Wees hierover eerlijk naar uw vrienden en laat u niet verleiden tot het doen van verkeerde uitspraken.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Het is een goede week om eens tijd en aandacht te investeren in uw eigen ontwikkeling. Begin aan een cursus of start met een nieuwe scholing, want het zal u geen windeieren leggen.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Van hard werken is nog nooit iemand minder geworden, beste Leeuw, maar u vreest toch het ergste. U loopt de kantjes eraf en dat blijft niet onopgemerkt. Toon eens extra inzet als u toch wat wilt bereiken.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): U voelt zich onrustig en gestresst, maar gelukkig kunt u rekenen op de steun van uw geliefde en zorgen jullie samen voor de hoognodige ontspanning. In het weekend wacht u een bijzondere verrassing.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Weeg uw woorden zorgvuldig, want de kans dat u zich te direct uit deze week, is groot. Uw woorden komen dan hard aan bij degene met wie u praat en zonder dat u het merkt, kunt u grote schade aan een (vriendschaps)relatie toebrengen.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Laat de teugels eens een beetje vieren, beste Schorpioen. U wilt alles zelf in de hand houden en het liefste zelf doen, maar merkt keer op keer dat dit geen haalbare kaart is. Er is maar één optie en dat is hulp vragen.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Redelijkheid is ver te zoeken bij de Boogschutters. Spanning op het werk reageert u af op de mensen die u dierbaar zijn. Op donderdag opent een familielid uw ogen.

STEENBOK (22 dec. t/ 20 jan.): De Steenbokken kunnen een financiële meevaller verwachten. Deze is erg welkom en het is dan ook zaak dit bedrag op de juiste manier te besteden. Niet alleen financieel zit het mee, u boekt ook een zakelijk succes deze week.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Een week die in het teken staat van sociale contacten wacht de Watermannen. Diepe gesprekken met uw partner, gezellige etentjes met vrienden en sportieve activiteiten met anderen; een week vol gezelligheid en samenzijn.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): U stelt zich koppig op in een discussie die u voert, maar ontdekt pas later dat u het uzelf erg moeilijk heeft gemaakt. Er zit niks anders op dan met het water voor de dokter te komen, maar of u dat echt gaat doen?