Horoscoop 24 januari 2017

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 24 januari tot en met 30 januari 2017:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Verkijk u deze week niet op de kleine lettertjes. U lijkt een prachtig aanbod te krijgen, maar wie de moeite neemt iets verder te kijken, zal al snel wat haken en ogen ontdekken.

STIER (22 april t/m 21 mei): Lusteloos en moe bent u en het liefste zou u de hele week vrij nemen en lekker niks doen. Dát zit er niet in. Uw agenda zit vol en het wordt hard werken. Met een mooie afsluiter op vrijdag, dat wel.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Een goede vriend(in) doet een dringend beroep op u en welwillend als u bent, schiet u meteen te hulp. Pas toch op uw tellen, want het risico dat u zich laat meezuigen in andermans problemen is groot.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): U bent in staat veel werk te verzetten en daar zijn de resultaten ook naar deze week. Er blijft geen tijd over voor uw sociale verplichtingen en dat kan niet iedereen in uw omgeving waarderen.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Hou voet bij stuk als u in een pittige discussie verzeilt raakt, want u heeft het wel bij het juiste eind. Wie water bij de wijn doet, zal later nog veel recht te breien hebben.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Het valt u zwaar uw liefdesrelatie goed te houden. Tussen u en uw partner zit wat oud zeer, wat deze week opnieuw de kop opsteekt. U lijkt voor een keuze over de toekomst komen te staan en dat is een hele lastige.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Deze week voelt u de behoefte eens in uzelf te investeren en u gaat op zoek naar manieren om uzelf te ontwikkelen. Dat kan zijn op professioneel gebied, maar ook gewoon op persoonlijk vlak.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Met verplichtingen en zakelijke beslommeringen heeft u deze week niet zoveel op; u heeft vooral zin in wat ontspanning en gezelligheid. De boog kan immers niet altijd gespannen staan.

BOOGSCHUTTER( 23 nov. t/m 21 dec.): Na een wat rustigere week vorige week, zit uw agenda nu weer helemaal vol en u geniet er volop van. Er is geen feestje waar u niet het licht uitdoet, maar komt dat wel goed, beste Boogschutter?

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): De sterren voorzien een moeilijke situatie in de familiesfeer waarbij het verstandig zou zijn dat u zich niet teveel mengt in andermans zaken. Hoe goed u het ook bedoeld, het pakt verkeerd uit.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Wie gestructureerd te werk weet te gaan, kan deze week hele goede resultaten boeken. Dat geldt niet alleen in de zakelijke sfeer, maar ook uw liefdesleven kan weleens een flinke oppepper gebruiken.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Iemand uit uw naaste omgeving probeert u een bepaalde richting op te forceren en dat bevalt u niks. Wie tegengas geeft, zal een moeilijke tijd tegemoet gaan, maar uiteindelijk geldt dat ook voor wie meegaat in het geheel.