Horoscoop 24 november 2015

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 24 tot en met 30 november:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Op zakelijk vlak gaat u zich met iets heel bijzonders en unieks bezighouden. Pas op dat dit project u niet volledig opslokt, want ook uw privéleven vraagt om aandacht.

STIER (22 april t/m 21 mei): Uw liefdesrelatie staat onder druk. Het is zaak de juiste keuzes te maken en uw gevoel te volgen in wat wijsheid is. Zoek eens een klankbord bij een ouder persoon.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Hou uw ogen en oren goed open, want iemand in uw familie vraagt om hulp, alleen wel op een hele subtiele manier. Het is aan u om de juiste signalen op te pikken.

KREEFT (22 juli t/m 22 juli): Tussen u en uw partner zit het goed. En dat is een lekker gevoel. Zo lekker zelfs, dat jullie even alleen maar oog voor elkaar hebben. Een romantisch weekje dus.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Pas op uw woorden, want een ruzie ontstaat deze week makkelijk en is een stuk moeilijker weer op te lossen. De beste remedie: even tot tien tellen voor u wat zegt.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Alle hens aan dek voor de Maagden deze week. Wat heeft u veel te doen. Maar het lijkt u niet te deren. Sterker nog: u komt spontaan met steeds meer nieuwe plannen.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): U maakt zich zorgen om een goede vriend(in), maar weet niet zo goed hoe daar het beste uiting aan kunt geven. Soms is het beter even niets te doen, want alles wat u wel onderneemt, zal averechts uitpakken.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Zorg dat u voor een belangrijke afspraak goed beslagen ten ijs komt. Wanneer u te nonchalant hiermee om gaat, zult u lelijk onderuit gaan.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): U bent volledig overdonderd deze week als de liefde in hoog tempo uw leven binnen walst. Staak uw verzet en geniet ervan zolang het duurt, want het is de vraag of dit blijvend is.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Iemand probeert u woorden in de mond te leggen en dat zint u niet. Tóch vindt u het moeilijk deze persoon aan te spreken. Hulp blijkt uit onverwachte hoek te komen.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): U zit goed in uw vel en dat straalt u uit. Het wordt dan ook een fijne week met veel leuke ontmoetingen, gezellig samenzijn en ook nog eens een klein succesje op zakelijk gebied.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Als u grote stappen wilt maken, is het zaak juist geduldig en zorgvuldig te werk te gaan. Deze week schuilt het gevaar in de details en de kleinste letters.