Horoscoop 26 april 2016

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 26 april tot en met 3 mei 2016:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Anderen proberen je tot het uiterste te drijven en daar heeft u geen moeite mee. Hoe meer druk ze zetten, hoe harder u gaat lopen en zichzelf wil bewijzen. Hoelang houdt u dit vol?

STIER (22 april t/m 21 mei): Er komen de komende periode veel nieuwe mensen op u pad en deze week zult u dat direct merken. Probeer ze met een open blik te benaderen, want hoewel deze personen op het eerste gezicht niet de types zijn waar u mee omgaat, zullen ze wel van belang worden voor u.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Ai, een zware dobber op liefdesgebied voor de Tweelingen. Een liefde die onbeantwoord blijft, een flirt die op niks uitloopt, het wil niet vlotten.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Een grote domper voor de Kreeften: een plan waar u veel tijd en energie in hebt gestoken, blijkt totaal niet levensvatbaar. Blijf niet te lang treuren; de sterren voorzien iets nieuws wat op uw pad komt.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): De Leeuwen wacht deze week rust en ontspanning. Voor u even geen stress en werk, maar misschien wel een paar dagen vrij en even lekker weg.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Zoek een goede uitlaatklep voor de spanning die u tegenkomt in werksferen. Wie gaat opkroppen zal de rekening al snel gepresenteerd krijgen.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Weeg uw woorden, want het kan maar zo eens zijn dat u deze week verkeerd begrepen wordt en uw woorden een eigen leven gaan leiden. Denk dus goed na, voor u zich uitspreekt, vooral in familiezaken.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Een fase van verandering breekt aan voor de Schorpioenen. Iets waar u al een poos naar uitkijkt, begint en hoewel u daar blij om bent, schopt het uw leven wel aardig in de war.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Het is een goede tijd om u eens te oriënteren op het vlak van opleiding en ontwikkeling. De behoefte die u heeft om een andere weg in te slaan, vindt nu gretig gehoor.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Wanneer een familielid u deze week voor het blok zet, vertrouw dan op uw intuïtie en handel op basis van datgene waarover u een goed gevoel heeft. Vanaf zondag lacht het geluk u toe.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Wees niet bang uw ware gevoelens te tonen aan uw geliefde: het zal de relatie verdiepen op een manier waar u langer naar zoekt. Daarna viert de romantiek hoogtij.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Al een poosje heeft u uw sociale contacten verwaarloosd en deze week wordt pijnlijk duidelijk wat voor effect dat heeft. Het is nog niet te laat, maar u zult er hard aan moeten trekken.