Horoscoop 27-1-2015

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 27 januari 2015 tot en met 2 februari 2015:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): U heeft een bepaald doel voor ogen en de komende week werkt u daar heel gestaag naar toe. Even lijkt het of u vast gaat lopen, tot een ouder persoon u een hele goede raad geeft.

STIER (22 april t/m 21 mei): De Stieren zijn wat pessimistisch en negatief deze week. U zit niet helemaal lekker in uw vel en dat zullen de mensen om u heen weten ook. Niks is in uw ogen leuk of gezellig en nieuwe plannen zijn al helemaal niet haalbaar.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Er komt een nieuw persoon op uw pad die uw leven behoorlijk in de war gaat schoppen. Hoewel u niet zit te wachten om alles om te gooien, heeft deze persoon een ongekend grote aantrekkingskracht op u.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Deze week laat u uw creativiteit de vrije loop en dat geeft een goed gevoel. Helaas ervaart u ook dat creatief te werk gaan en financieel pieken moeilijk samen gaan. En laten dat nou net uw doelstellingen zijn.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): De Leeuwen nemen een bijzondere stap en leggen daarbij de basis voor een langdurige liefdesrelatie. Uw week wordt dan ook vooral in beslag genomen door tijd door te brengen met die ander en anders over hem/haar te dromen.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Een ander doet een pittige uitspraak over u en deze roddel gaat een eigen leven leiden. Meerdere keren wordt u er de komende week mee geconfronteerd. Gelukkig zal ook deze storm weer overwaaien. U moet nog wel even geduld hebben.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Financieel gezien is het zaak even een pas op de plaats te maken, beste Weegschaal. Hoewel u wel vaker moeite heeft uw financiën op orde te houden en er altijd weer uitkomt, is het dit keer menens en zou u er goed aan doen geen grote uitgaven te doen.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Weeg uw woorden zorgvuldig, vooral wanneer u deelneemt aan zakelijke besprekingen. U maakt zich aan het einde van de week zorgen over een familielid. Meer dan helpen, kunt u niet doen.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Als u strubbelingen ervaart in uw relatie, is het zaak uzelf eens af te vragen hoeveel toekomst u met deze partner heeft. Sommige Boogschutters zullen tot de conclusie komen het nog niet op te willen geven, maar velen zullen een einde maken aan deze relatie.

STEENBOK (22 dec. t/ 20 jan.): Hoewel het vleiend is dat velen deze week een beroep op u doen en ze graag door u geholpen worden, kunt u nou eenmaal niet alles en iedereen van dienst zijn. Soms is het beter even nee te zeggen.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): U heeft een zeer aangenaam gesprek met een goede vriend(in) en na dit gesprek kunt u een grote beslissing nemen. U hakt een grote knoop door en slaat een nieuwe weg in.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Het is zaak er eens lekker op uit te gaan, beste Vissen. U geniet van het leven en alles wat het te bieden heeft. Een week vol gezelligheid en plezier is wat u wacht.