Horoscoop 28-4-2015

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 28 april tot en met 4 mei 2015:
RAM (21 mrt. t/m 21 april): U maakt zich druk om een naaste, die zich lelijk in de nesten heeft gewerkt. Terwijl u alleen maar probeert te helpen, bereikt u een tegenovergesteld effect. Laat deze persoon maar mooi even met rust.
STIER (22 april t/m 21 mei): U bereikt een absoluut hoogtepunt in uw carrière. Het harde werken van de afgelopen tijd werpt zijn vruchten af. Logischerwijs staat het weekend in het teken van feest. Bij zo’n mijlpaal moet u stil staan.
TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): De Tweelingen hebben even helemaal nergens zin in. De afwas, het strijkgoed of overwerken? Voor u even niet. Aan het einde van de week voelt u zich weer uitgerust en opgeknapt.
KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Als de Kreeften zich vol enthousiasme in een nieuw project storten, komen ze al snel van een koude kermis thuis. U ontdekt een vervelend complot, waarin u per ongeluk een rol speelt.
LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Haastige spoed is zelden goed, beste Leeuw. U bent ontzettend druk de komende week, maar pas op, want u dreigt iets heel belangrijks in de snelheid over het hoofd te zien.
MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Spannende tijden voor de Maagden, die op een verlossend telefoontje zitten te wachten. Zoek afleiding in de buitenlucht en probeer uw zinnen te verzetten met vrienden.
WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Als u zich afvraagt hoe het verder moet met uw relatie, heeft u dan uw besluit niet al genomen? U hoeft zichzelf in elk geval niet voor de gek te houden.
SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): U bent de laatste tijd onwijs gefocused op de financiën, maar is het u niet opgevallen, dat het leven er zo niet leuker op wordt? Laat het los, geld is mooi, maar niet alles.
BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): De Boogschutters springen in de bres voor een ander, maar vangen hierdoor ook de klappen op voor deze persoon. En of dat nou ook de bedoeling was?
STEENBOK (22 dec. t/ 20 jan.): Als u vol liefde probeert het uw partner zo goed mogelijk naar de zin te maken, krijgt u de komende week een deksel op uw neus. Misschien moet u niet proberen te zijn zoals u denkt dat uw partner wil, maar gewoon zoals u bent.
WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): De problemen stapelen zich op voor de Waterman en om heel eerlijk te zijn, u heeft het er zelf naar gemaakt. Soms moet u uw trots maar gewoon opzij zetten en sorry zeggen.
VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Het valt niet mee om alle ballen hoog te houden, beste Vissen. Wanneer een naaste een dringend beroep op u doet, kunt u dan ook best een keer nee zeggen.