Horoscoop 29-11-2016

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 29 november – 5 december 2016:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Het wordt een week waarin u positief in het leven staat en het u lukt deze positieve houding ook op anderen over te brengen. U kunt daardoor vooral samen met anderen mooie momenten beleven.

STIER (22 april t/m 21 mei): Vertrouw op uw intuïtie als het gaat om het nemen van beslissingen. U staat feilloos in contact met uw diepste gevoelens en kan als enige echt bepalen wat belangrijk voor u is.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Op carrièregebied wacht er deze laatste maand van het jaar een mooie kans. Wees niet te hebberig echter, want één en ander valt niet af te dwingen en moet de kans krijgen te ontstaan.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Eindelijk, december. De Kreeften kunnen niet wachten tot het jaar om is en er een frisse, nieuwe start kan worden gemaakt. Maar waarom niet gewoon direct?

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Voor de Leeuwen wacht een lastige beslissing op liefdesgebied. Tussen u en uw partner loopt het lang niet altijd even soepel en deze week wordt de situatie ernstig op de spits gedreven.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Een grote stap waar u al tijden naartoe werkt, kan deze week eindelijk realiteit worden. Vergeet niet dit moment te koesteren en te vieren, want het zomaar voorbij laten gaan zou zonde zijn.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Problemen met de gezondheid? Het is niet verstandig hier geen aandacht aan te schenken. Wat onschuldig lijkt, kan al snel uitgroeien tot een groot probleem.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): De Schorpioenen hebben liever niet teveel gezeur aan hun hoofd deze week. Wie hulp wil, advies nodig heeft of gewoon even zijn hart wil luchten kan u beter overslaan.

BOOGSCHUTTER( 23 nov. t/m 21 dec.): Wees voorzichtig als het gaat om het formuleren van uw wensen en behoeften, want deze kunnen maar zo eens verkeerd uitgelegd worden deze week. Vooral in de relationele sfeer kan dat spanningen veroorzaken.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): U hebt deze week maar één doel voor ogen en daar werkt u gedisciplineerd naar toe. U bent gedreven en nietsontziend en dat wordt niet door iedereen om u heen gewaardeerd, maar het lijkt er wel op dat u succes zult hebben.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Zoek een goede balans tussen stress en ontspanning, want de boog kan niet altijd gespannen staan, beste Waterman. Continu pieken is niet vol te houden, dus zorg tijdig voor een gezellig avondje uit of een paar dagen er tussenuit.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): De Vissen hebben het wel gehad met dit jaar. U kijkt terug op een jaar vol strubbelingen en hoewel u veel bereikt heeft, kunt u er geen voldaan gevoel aan over houden. Daarom zoekt u deze week de confrontatie niet meer op en kiest u voor rust.