Horoscoop 29 maart 2016

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 29 maart tot en met 4 april 2016:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): U maakt zich wel heel druk om het leven van een ander, maar eigenlijk schort er ook best wel wat aan uw eigen situatie. Vooral financieel is het hoog tijd orde op zaken te stellen.

STIER (22 april t/m 21 mei): Wie zich openstelt, zal deze week merken dat de liefde uw leven binnen komt vallen. En hoe! Dit kan wel eens iets groots en blijvends worden.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): U heeft heel sterk het gevoel dat u niet alles uit het leven haalt wat er in zit en denkt er sterk over het roer volledig om te gooien. Handel niet te snel, maar kijk eerst eens rustig om u heen om een plan te vormen.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Opnieuw bepalen financiën uw week. Een grote tegenvaller maakt het u erg lastig en het zal veel creativiteit vergen om alles in goede banen te leiden. De grote vraag is uiteindelijk of u hier lering uit trekt.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): De balans in uw leven is volledig zoek. De hoognodige rust en ontspanning zijn al een poosje ver te zoeken. En dat begint zijn tol te eisen en zal deze week uitmonden in een gespannen en onprettige houding.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Verhalen die de ronde doen, kunnen u hard raken. Hoewel u weet hoe het tussen u en uw partner zit, blijkt het toch kwetsend als een zogenaamde vriend(in) iets anders rondbazuint.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Spreek je uit als er op zakelijk vlak dingen spelen, die u totaal niet zinnen. Wees niet bang en bevreesd, wie voor zichzelf opkomt, zal zich juist op een goede manier laten zien.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Lichamelijke klachten spelen u parten. Al tijden gaat u hier volledig aan voorbij, maar deze week wordt u even keihard met de neus op de feiten gedrukt dat negeren heel onverstandig is.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Hoewel u ziet dat het anders kan én moet, is het toch zaak u te beheersen en uw partner de ruimte te geven zijn/haar eigen keuzes te maken ook al pakken die niet goed uit. Wie hier tegenin gaat, zal veel spanningen op zijn weg vinden en kan wel eens veel kapot maken.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Alle ontspanning van vorige week is nog niet vergeten. Nog steeds helemaal rustig en relaxed begint u weer aan het ‘normale’ leven, maar op donderdag wordt er een andere houding van u verwacht.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Ja, beste Waterman, u heeft een goede afweging gemaakt op zakelijk vlak en inderdaad: deze betaalt zich al snel uit. Kies ook voor het juiste vervolg en ga wijs om met het behaalde voordeel.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): De Vissen blijven maar streven naar meer en beter. Op zich niks mis mee, ware het niet dat het bij u zo langzaamaan ten koste lijkt te gaan van uw sociale leven en uw gezondheid. Dat kan niet de bedoeling zijn.