Horoscoop 29 september 2015

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 29 september tot en met 5 oktober:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Normaal bent u al niet snel op uw mond gevallen, maar deze week staat u wel echt uw mannetje. Waak ervoor dat het verkondigen van uw eigen mening niet een doel op zich wordt.

STIER (22 april t/m 21 mei): Er is een grote verandering op komst in de huiselijke sfeer. Wellicht is het een kind dat uit huis gaat of een relatie die beëindigd wordt. Deze verandering zal in elk geval uw hele week domineren.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Het is wijsheid vooral op financieel gebied een pas op de plaats te maken. U heeft plannen zat, maar kunt nog beter even wachten voor u deze gaat verwezenlijken. Op vrijdag blijkt wel waarom.

KREEFT (22 juli t/m 22 juli): U bent op creatief vlak heel sterk deze week dus doe daar uw voordeel mee. Qua gezondheid voelt u zich heel goed, maar moet u wel oppassen voor een griepje.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Er komt een persoon in uw leven die niet het beste met u voor heeft. Hoewel u gecharmeerd bent van alle mooie praatjes en charmes, is het wel verstandig uw afstand te bewaren.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Zorg ervoor dat u deze week aan uzelf denkt en kiest voor rust en ruimte voor uw eigen gezondheid en gemoedstoestand. Vermijd stress, want dit zal u slecht bekomen.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): U krijgt de kans om grote stappen te maken op het gebied van uw carrière. Laat werk even het belangrijkste zijn in uw leven en schuif afleidingen resoluut opzij.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Zoek niet de discussie op met personen die u na staan. Wat vriendelijk begint, kan zomaar ontaarden in een nare woordenwisseling en de schade die ontstaat, zal blijvend zijn.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): U ploetert wat af deze week en dat ook nog eens zonder resultaat. Wanhoop niet, uw harde werken wordt vanzelf wel opgemerkt en zal zeker lonen.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Niet alleen een ongeluk, maar ook een misverstand zit in een klein hoekje. Kies uw woorden zorgvuldig en laat u deze week niet leiden door emoties als u pittige uitspraken doet.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): De Watermannen wacht een chaotische week. Het lukt u niet alle ballen hoog te houden en u heeft al snel het gevoel op het werk mijlenver achter te lopen en privé overal te kort te schieten.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Het is zaak deze week op uw gevoel af te gaan en snel te handelen. Er komt een waanzinnige kans voorbij op werkgebied; het is alleen aan u deze te grijpen.