Horoscoop 3 januari 2017

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 3 januari tot en met 9 januari 2017:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Een nieuw jaar, een nieuw begin. Het voelt alsof u met een schone lei de wereld tegemoet treedt en een frisse blik op oude zaken werpt. En dat levert verrassende nieuwe inzichten op.

STIER (22 april t/m 21 mei): U staat er financieel goed voor, maar het kost u grote moeite dat zo te houden. Het geld brandt u in de zak en u staat te popelen het uit te geven. Wie verstandig is, wacht tot er écht een goede reden komt om een grote uitgave te doen.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Een week waarin u zich goed redt in het leven, staat u te wachten. Problemen? Die zijn er om opgelost te worden. Ruzie? Snel uit de wereld verhelpen. Ellende? Bestaat niet. En negativiteit? Daar doet u niet aan.

KREEFT (22 juli t/m 22 juli): Na een wat moeilijkere periode bloeit uw relatie als nooit tevoren en dat is een heerlijk gevoel. Het doet u denken aan die eerste tijd waarin alles nog nieuw en spannend is en de kriebels zijn weer helemaal terug.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): U bent nalatig geweest en het zal u grote moeite kosten de schade die u heeft aangericht weer te herstellen. Het jammere is: u heeft zelf ook geen idee waarom u zich zo heeft opgesteld. Maar wie zijn billen brandt, zal op de blaren moeten zitten.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): De romantiek viert hoogtij in uw leven. Pas wel op dat u de realiteit niet uit het oog verliest. U heeft de neiging zich totaal te verliezen in dagdromen, maar dan kunt u lelijk op de koffie komen.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Deze week wordt voor de Weegschalen keihard duidelijk dat niet iedereen is zoals hij zich voor doet. Een harde les voor u, die helaas ook nog eens een vervelend staartje in het weekend kan krijgen.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Hoewel uw gezondheid u net nog een duidelijke waarschuwing heeft gegeven, zoekt u ook deze week uw grenzen op. Het weekend is er om bij te komen, maar echt opknappen doet u niet.

BOOGSCHUTTER( 23 nov. t/m 21 dec.): U heeft zich voorgenomen dit jaar goed te beginnen en dus staat deze week in het teken van gezond leven, bewegen en geen stress. Dat niet alles te sturen is en uw voornemens al snel naar de achtergrond verdwijnen, zult u al snel merken.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Er komt iemand in uw leven met wie u vanaf het eerste moment een bijzondere klik heeft. Het is aan u of u dit contact in stand gaat houden of dat u deze persoon weer laat verdwijnen.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Veel zaken in het leven heeft u zelf in de hand en dat is ook precies hoe u het graag ziet. Als er deze week van alles gebeurt, zonder dat u daar enige invloed op heeft, is dat heel lastig voor u.