Horoscoop 3 november 2015

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 3 tot en met 9 november:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): U barst van de plannen en kan niet wachten ze te verwezenlijken. Alleen blijkt dat niet altijd even haalbaar. Wees reëel zodat er ruimte komt voor de plannen die wél de moeite waard zijn.

STIER (22 april t/m 21 mei): Het is een week die in het teken staat van de communicatie. Kies uw woorden zorgvuldig in de vele gesprekken die u voert. Het kan maar zo zijn dat ze hun eigen leven gaan leiden.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Het lijkt erop dat u uw financiën weer helemaal op de rit heeft. Waak er dan ook voor dat u deze week niet weer in een bekende valkuil trapt: in uw enthousiasme uw budget even aan de kant schuiven.

KREEFT (22 juli t/m 22 juli): Een echte huismus, zo kan de Kreeft wel omschreven worden deze week. Even geen uitjes of sociale verplichtingen voor u. De bank hangt heerlijk en het is goed toeven thuis.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Op zoek naar de liefde of in elk geval een verzetje? Als u zich niet openstelt, kunt u dat ook niet van een ander verwachten. Durf kwetsbaar te zijn, beste Leeuw.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Er komt iemand in uw leven met wie het contact direct goed en warm is. Koester dit, want een klik als deze zult u niet snel weer vinden. En u kunt best een vriend(in) gebruiken.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Uw partner is er niet helemaal bij deze week. In plaats van in uw eentje te gaan zitten kniezen, kunt u beter het gesprek aan gaan.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): De Schorpioenen pakken eens flink aan deze week. U vindt het heerlijk om bergen werk te verzetten en wie daar niet in mee wil gaan, moet maar even wijken. Al zal dat u niet in dank worden afgenomen.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Om soms aan alle drukte te ontsnappen, is het zaak een goede manier te vinden om te ontspannen. Maak gebruik van uw creativiteit door daarmee aan de slag te gaan of zoekt het juist in de buitenlucht.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): De Steenbokken hebben energie voor tien. En daar maakt u gebruik van. Een extra klusje op het werk, even bij huis aan de slag of een ander helpen? U draait er uw hand niet voor om.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Het gaat goed met het liefdesleven van de Watermannen. Vrijgezellen verliezen hun hart aan een persoon die wel eens de ware kan zijn. Wie al een relatie heeft, heeft datzelfde gevoel. De verbondenheid is echt en diep.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Het leven van de Vissen is in rustiger vaarwater beland en dat is wel zo prettig. Uw week is er één vol ontspanning en gezelligheid en vooral lekker bezig zijn zonder stress.