Horoscoop 30 augustus

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 30 augustus tot en met 5 september 2016:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): U kunt nogal eigenwijs zijn, maar komende week is het zaak uw eigen principes en mening opzij te zetten en raad van een ander goed in uw oren te knopen.

STIER (22 april t/m 21 mei): U heeft grote moeite om u zich te concentreren en daardoor komt er maar weinig uit uw handen deze week. Geen probleem, soms is het gewoon zaak even rustiger aan te doen.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Opnieuw wordt uw week bepaald door de behoefte aan verandering en het gevoel dat er iets mist in uw leven. In het weekend komt er iemand uw leven binnen, die uw leven op zijn kop zet.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Een probleem in de familiesfeer zit u dwars, maar blijkt niet makkelijk op te lossen. Gelukkig kunt u deze week rekenen op uw geduldige karakter en zal blijken dat tijd veel kan oplossen.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): U voelt zich lusteloos en heeft nergens zin in, maar beste Leeuw, wordt het niet eens tijd die knop om te zetten en gewoon de schouders eronder te zetten? U kunt meer dan u denkt.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Komt er op carrièrevlak een mooie kans voorbij? Pak deze met beide handen aan, want dit is een eenmalig iets en het zal u geen windeieren leggen.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Zelfverzekerd en kordaat, dat zijn de woorden die deze week perfect bij u passen. U kunt de hele wereld aan en kunt bergen verzetten.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): De liefde heeft de Schorpioenen in haar greep. U bent verliefd; of op een nieuwe liefde of een bestaande liefde laait hevig op. En dat is een heerlijk gevoel.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Na een aantal weken waarin het u goed meezat in het leven, zit het deze week weer eens echt tegen en dat is wennen. Wanneer u zich realiseert dat ook tegenslag bij het leven hoort, blijkt het opeens ook veel makkelijker hiermee om te gaan.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Wees erop bedacht dat er mensen in uw omgeving zijn die niet het beste met u voor hebben. Het is zaak zelf beslissingen te nemen en van uw eigen kracht uit te gaan deze week.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Het lukt u geconcentreerd en gestructureerd te werk te gaan en daardoor een moeilijke klus af te ronden. In het weekend wacht iets leuks: een uitje, vakantie of iets anders waar u al tijden naar uit kijkt en het zal niet tegenvallen.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): De Vissen zijn zoals ze zijn en doordat u altijd uzelf bent, willen anderen graag in uw buurt zijn. Wanneer u deze week een moeilijke keus moet maken, blijf ook dan dichtbij uw gevoel.