Horoscoop 31-05-2016

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 31 mei tot en met 6 juni 2016:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Er is goed nieuws al vrij in het begin van de week, maar de blijdschap hierover wordt al snel getemperd als er vlak daarna slecht nieuws in de familiesfeer volgt.

STIER (22 april t/m 21 mei): U en uw partner lijken totaal niet op één lijn te zitten. Vraag uzelf af of dit een tijdelijke situatie is, of dat de verschillen zo langzaamaan niet meer overeen te komen zijn. Neem geen impulsieve beslissing, er is nog tijd genoeg om keuzes te maken.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Heb oog voor een ander, want er is iemand dichtbij u die uw hulp heel goed kan gebruiken, maar hier niet om vraagt. Eigenlijk is dat ook niet nodig, want u weet diep in uw hart weet wie het is.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Zaken die u al een poosje heeft laten verslonzen, hebben toch echt uw aandacht en inzet nodig. Wie opnieuw zijn kop in het zand steekt, zal de rekening gepresenteerd krijgen en dat sneller dan verwacht.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): U heeft bepaalde verwachtingen van een goede vriend(in) en wacht vol smart op een bericht van deze. Dat u ook zelf het heft in handen kan nemen, beseft u later in de week. Nou is het de vraag wat u met dit besef gaat doen.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Het is een spel van aantrekken en afstoten wat de Maagden deze week spelen. Allemaal leuk en vermakelijk, maar zorgt u er wel voor dat u uw grenzen bewaakt?

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Als u grootse plannen heeft, dan lijken deze eindelijk werkelijkheid te worden, áls u tenminste zelf ook ervoor zorgt dat alle randvoorwaarden geregeld zijn.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Er is iemand in uw omgeving die echt het uiterste van u vergt. Natuurlijk kan het niet lang duren voor de bom barst, maar het is aan u te bepalen wat de schade is.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Laat u niet op de kast jagen door die ene persoon die u telkens weer probeert te raken. U weet toch zo langzaamaan wel hoe hij/zij is? In het weekend draait het allemaal om de liefde. Geniet ervan.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Zet uw zorgen even opzij en laat u deze week eens helpen door uw partner die dat al weken probeert. Soms is alleen al een goed gesprek een hele opluchting.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Er passeren vele emoties de revue deze week en er mag met recht van een achtbaan worden gesproken. Het is zaak u zoveel mogelijk mee te laten voeren in deze achtbaan en in het weekend eens goed te overpeinzen wat er allemaal gebeurt is.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Let goed op uw gezondheid. Al een aantal weken kwakkelt u wat en heeft u signalen dat er wat mis is met uzelf en nu is de tijd wel gekomen hier wat aan te doen.