Horoscoop 4 oktober

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 4 oktober tot en met 10 oktober 2016:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Het lukt u deze week de juiste keuzes te maken om vooral op zakelijk vlak een flinke stap vooruit te zetten. In het weekend schreeuwt uw partner om aandacht, dus tijd om uw eigen plannen opzij te schuiven en voor de liefde te gaan.

STIER (22 april t/m 21 mei): Er komt iemand op uw pad met wie een grote aantrekkingskracht heeft. Het spel der verleiding kan beginnen en daar doet u volop aan mee. Maar voor de gebonden Stieren is dit geen wijsheid uiteraard.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Een ander doet een beroep op u en sociaal als u bent, twijfelt u geen moment om deze persoon te helpen. Daardoor raakt u wél per abuis verwikkeld in zaken waar u liever niet mee te maken heeft.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): U staat ontspannen in het leven en dat betekent dat u deze week de hele wereld aan kunt. Geen situatie waar u van in de stress schiet en geen moeite is u teveel nu.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): U kunt deze week heftig uit de hoek komen wanneer er dingen gebeuren die u niet aanstaan. Probeer eerst tot tien te tellen voor u reageert, want uw heftige reactie zal niet overal goed vallen.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Na een periode waarin u vooral door anderen geleefd werd, krijgt u deze week de kans tijd te besteden aan datgene wat u wilt en u leuk vindt.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Poeh, poeh, wat heeft u het druk. U laat zich van het ene in het andere trekken zonder enige rem of ruimte voor rust. Het wordt hoog tijd keuzes te maken en soms gewoon eens ‘nee’ te zeggen tegen de mensen die een beroep op u doen.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Het is hoog tijd eens aan uw gezondheid te denken, beste Schorpioen. Al langer beseft u zich wel dat uw levensstijl ongezond is. Wie dit blijft negeren, moet toch ooit de prijs betalen.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Financieel gezien is het tijd om even pas op de plaats te maken. De afgelopen tijd leek uw bankrekening wel een bodemloze put en na ook nog eens een paar tegenvallers zit er geen rek meer in uw financiën.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Een relatie betekent geven en nemen en wanneer deze balans zoek is, is de relatie vaak een grote opgave. Vraag uzelf eens af in hoeverre u er voor uw partner bent, als deze duidelijk aangeeft dat er wat schort aan uw samenzijn.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Wie succes wil behalen op zakelijk vlak heeft deze week de wind in de zeilen. De sterren staan gunstig voor een kalme benadering van zaken met daarbij een groot oog voor detail.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Romantiek hangt in de lucht voor de Vissen. Wat begint als een onschuldige flirt kan wel eens in sneltreinvaart uitgroeien tot een grote en misschien wel dé ware liefde.