Horoscoop 5 april 2016

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 5 april tot en met 11 april 2016:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Er komt iemand in uw leven die in korte tijd heel veel voor u zal gaan betekenen. In eerste instantie bent u overdonderd door de gevoelens die loskomen, maar als u zich openstelt, zal er een hele bijzondere band ontstaan.

STIER (22 april t/m 21 mei): Als een olifant door de porseleinkast, zo gaat u deze week te werk. Blind gestaard op uw eigen doelen, moet alles en iedereen maar wijken. En dat dat niet zonder slag of stoot zal gaan, zult u al snel merken.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Het valt u zwaar met kritiek om te gaan en laat u daar nou net deze week rijkelijk van worden voorzien. Het voelt misschien als ‘niet eerlijk’ of een aanval op uw kunnen, maar neem de kritiek ter harte en probeer niet te mokken, maar verder te komen.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): U bent deze week absoluut niet van de makkelijkste weg. Beste Kreeft, is dat nou wel fijn voor uzelf, om u telkens te verzetten en het uzelf moeilijk te maken?

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Poeh, wat een kort lontje heeft u, beste Leeuw. Men kan deze week maar beter ver bij u uit de buurt blijven en u met rust laten, want u bent niet te spreken.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Het wordt hoog tijd uw partner weer wat meer te waarderen en te laten blijken hoeveel hij/zij voor u betekend. U heeft het de laatste nogal laten afweten en als u dat niet recht gaat zetten, kan deze week wel eens een vervelende wending nemen.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Een familielid besteed oprecht aandacht aan u en daardoor beseft u wat u al een poosje mist in uw eigen relatie. Tijd voor een goed en vooral openhartig gesprek.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Gevoelens van stress domineren al een aantal weken uw bestaan en daar bent u wel klaar mee. Tijd om het heft in handen te nemen, duidelijke keuzes te maken en genoeg ontspanning te pakken.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): U heeft veel behoefte aan samenzijn met de mensen om wie u geeft en zorgt er dan ook voor dat uw agenda vooral gedomineerd wordt door gezellig samenzijn en samen dingen ondernemen.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Het wordt een zinderende week voor de Steenbokken. De vonken spatten er vanaf tussen u en uw geliefde en even heeft u nergens anders meer oog voor.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Een reisje, een bijzondere aankoop of een andere verrassing; een grote wens van u zal deze week in vervulling gaan. En dat is genieten en niets meer dan dat.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Om rust te vinden zult u deze week goed uw best moeten doen, want er wordt aan alle kanten aan u getrokken. Als het niet uw gezin is, dan is het wel het werk wat verzet moet worden. Mouwen omhoog en aanpakken maar.