Horoscoop 6-1-2015

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 6 januari 2015 tot en met 12 januari 2015:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): Op communicatief vlak komt u goed uit de verf deze week en daar doet u vooral op het werk handig uw voordeel mee. Overspeel uw hand niet en ga alleen voor die doelen die ook echt bereikbaar lijken.

STIER (22 april t/m 21 mei): Door schade en schande leert u deze week weer eens even dat het niet altijd verstandig is alle remmen los te gooien. De kater komt altijd later en zal dit keer niet mals zijn.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): U voelt zich sterk en staat momenteel heel positief in het leven. Uw houding blijft niet onopgemerkt en trekt mensen aan met wie u tot een nieuwe samenwerking kunt komen.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Hoewel u het waarschijnlijk wel juist ziet, is het verstandig deze week om uw mening betreffende een zakelijk conflict even voor u te houden. Het is zaak uw woorden met zorg te kiezen om te voorkomen dat ze verkeerd uitgelegd worden.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Eén van uw kennissen met wie u al een poos geen contact heeft gehad, vraagt u om hulp en dat brengt u in een lastige positie. Vertrouw op uw gevoel bij het maken van een beslissing.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Wees zuinig op uw gezondheid, want de sterren laten zien dat dit de komende tijd uw zwakke plek is. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, dus wie goed voor zichzelf zorgt, zal zonder grote kleerscheuren de tijd doorstaan.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): In huiselijke sfeer heersen er onderlinge strubbelingen. Wanneer u deze door laat sudderen zoals u heeft gedaan, kan er deze week wel eens een einde aan een langere relatie komen.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): De vlinders dwarrelen door uw buik en uw hoofd is in de wolken: u bent verliefd. Of dit een blijvende liefde is, valt te bezien, maar dat u ervan geniet is geen vraag.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Het wordt hoog tijd dat u gaat investeren in uw liefdesleven. Als u echt om uw partner geeft, laat uw reserves dan eens varen en uw gevoel spreken.

STEENBOK (22 dec. t/ 20 jan.): De drang om een grote verandering in uw leven door te voeren wordt steeds sterker. Zorg voor een goede voorbereiding voor u definitief stappen gaat zetten.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Het lijkt een week vol tegenslagen die voor de Watermannen begint met problemen met de gezondheid en slecht nieuws op financieel gebied. Op zaterdag heeft een familielid echter een blije mededeling die alles weer goed maakt.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Hoewel kritiek in eerste instantie misschien hard aankomt, kunt u er deze week ook goede les uit halen. Stap over uw trots heen en voel u niet direct aangevallen, maar kijk naar de kern van de boodschap om zo een belangrijke stap vooruit te kunnen doen.