Horoscoop 6-5-2015

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 6 mei tot en met 11 mei 2015:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): Wees scherp op kleine lettertjes en besteed aandacht aan randzaken, want er is iemand erop uit u onderuit te halen. U, als echte Ram vaak scherp en gefocused, bewijst ook dit keer dat men beter niet met u kan sollen.

STIER (22 april t/m 21 mei): U heeft grote behoefte om uw mening te ventileren, maar vindt nergens een luisterend oor. Wellicht is de boodschap die u verkondigt niet zo lief. Kijk eens vanuit andermans standpunt naar uw woorden, dan zal er veel duidelijk worden.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): De week start slecht voor de Tweelingen als zij kwakkelen met hun gezondheid. Gelukkig komt er op donderdag verbetering in de situatie en zult u in het weekend zich weer opperbest voelen.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Problemen in de relationele sfeer vragen om aandacht van uw kant. U kunt zich wel doof en blind houden voor alle voortekenen, maar is er nog wat te redden als u deze week eens een goed gesprek met uw partner aangaat.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Uw creatieve kant die zich niet te vaak laat zien, komt deze week eens duidelijk naar voren. Zoek een goede uitlaatklep hiervoor en denk eens goed over een boodschap die u in uw werk wil verpakken.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): De Maagden wacht een vakantie of uitje. Ze genieten van rust en vrije tijd. Vanzelfsprekend is de sfeer goed, komen geliefden nader tot elkaar en komt u als herboren weer terug.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Er is niks mis met een kritische noot op zijn tijd, maar wellicht kunt u wel proberen ook rekening te houden met andermans gevoelens. Soms is het beter uw mening voor u te houden.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): U wilt van alles, maar het lukt niet. U heeft heel veel plannen, maar krijgt niks van de grond. U focused op de verkeerde zaken. Het is vechten tegen de bierkaai en het kost alleen maar energie.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Een romantische flirt kan wel eens in sneltreinvaart uitgroeien tot iets serieus. Het is aan u hoever u deze persoon in uw leven zal laten.

STEENBOK (22 dec. t/ 20 jan.): Het is hoog tijd eens rust in uw financiële situatie te brengen. Beslissingen die u al langere tijd voor u uit heeft geschoven, moeten eens serieus bekeken worden, want langer wachten zal u duur komen te staan.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Strubbelingen op het werk kunt u deze week maar beter van u af laten glijden. U zult na het weekend zien dat het loont soms niet direct het achterste van uw tong te laten zien.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Een vergissing die u al langere tijd geleden heeft gemaakt, komt u deze week achtervolgen. Rechtzetten wat er destijds scheef is gegaan en spijt betuigen lijken uw enige opties. Maar is dat wel zo?