Horoscoop 6 september

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 6 september tot en met 12 september 2016:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Er wacht u een pittig gesprek deze week waarin u nieuws krijgt, wat u liever niet had willen horen. Het is zaak een manier te vinden om hetgeen u hoort op de juiste manier te verwerken.

STIER (22 april t/m 21 mei): Communicatie is een groot ding deze week, vooral als het gaat om de liefde. Een kleine miscommunicatie kan al tot grote gevolgen leiden, dus zorg ervoor dat u duidelijk bent en goed aangeeft wat u wilt.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Was het de laatste tijd een beetje karig als het om de liefde ging; deze week worden de Tweelingen overladen hiermee.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): U zit niet goed in uw vel en in plaats van daaraan toe te geven, maakt u het leven maar moeilijk deze week en reageert u zich af op anderen. Wees dus niet verbaasd als men u liever even mijdt.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Een groot leermoment volgt voor de Leeuwen deze week en het is de vraag of u hier nou ook echt van gaat leren of dat u nonchalant uw schouders ophaalt en gewoon doorgaat zoals u altijd doet.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Deze week ligt voor de Maagden de nadruk op persoonlijke ontwikkeling. U bent volop bezig met hoe u zelf in het leven staat en hoe u kansen kunt benutten.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Heb vertrouwen in uw eigen kunnen, want uw acties komen onder vuur te liggen deze week. Wie sterk in zijn schoenen staat, zorgt ervoor dat kwaadsprekers geen voet aan de grond krijgen.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Ga een pittige discussie de komende dagen niet uit de weg, want wie wegloopt voor zijn eigen mening, zal ondergesneeuwd raken. Maar wie staat voor zijn woorden, komt de week goed door.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Neem de tijd voor de dingen waar u mee bezig bent, want haast is nergens goed voor en ook nog eens helemaal niet nodig, beste Boogschutter.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Deze week bewijst u uw kwaliteit weer door als de beste om te gaan met een tegenslag. Het lukt u de negatieve dingen om te draaien naar positiviteit en beter dan tevoren uit een dipje te komen.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): U voelt zich goed en heeft veel energie en wilt graag aanpakken deze week. Hoewel u bergen kunt verzetten, is het wel zaak overal de aandacht aan te besteden die het verdiend en geen dingen af te raffelen. Ga niet voor zesjes, maar voor tienen.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Het rommelt in het liefdesleven van de Vissen. Waar het in het begin van de week nog wat somber eruit ziet, laait de liefde later volop op en gaat u verliefd het weekend in.