Horoscoop 7-2-2017

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 7 tot en met 13 februari 2017:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Sportieve aangelegenheden kunt u beter mijden de komende week, want u bent oververmoeid en daardoor extra gevoelig voor blessures. Zoek uw ontspanning op een andere manier.

STIER (22 april t/m 21 mei): Uiterlijke schijn is erg belangrijk voor u. U bent druk om altijd een bepaald masker op te houden en de buitenwereld te laten zien dat u geweldig bent. Deze week valt u helaas lelijk door de mand.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): U gaat een verantwoordelijkheid aan die u al snel zwaar valt. U heeft zich verkeken op de impact hiervan op uw leven en hebt moeite om aan deze verantwoordelijkheid te voldoen.

KREEFT (22 juli t/m 22 juli): De Kreeft viert een feestje de komende week. Samen met alle mensen die u dierbaar zijn, wordt er stilgestaan bij de mijlpaal die u deze week bereikt.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): U voelt zich sterk en zeker van uzelf en bent dan ook vastbesloten deze week recht op uw doel af te gaan en niet te wijken voor wie of wat dan ook. Sterker nog, u gaat over lijken.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Vol passie stort u zich in een verhouding. Even heftig als deze begint, zal deze ook later in de week weer eindigen. Wat rest is de kater en het zal even tijd kosten om deze te overwinnen.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Vol spanning zit u te wachten op een uitslag. De sterren voorzien een positieve uitkomst. Er zal een last van uw schouders vallen. In het weekend neemt u de tijd het goede nieuws te vieren.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Soms zijn er dagen waarop u wou dat u niet uit bed gekomen. Het lijkt wel alsof alles wat mis kan gaan, misgaat en het huilen staat u nader dan het lachen. Gelukkig gaan ook deze dagen weer voorbij.

BOOGSCHUTTER( 23 nov. t/m 21 dec.): Na een moeilijke periode met veel ruzie en strijd is de rust in uw relatie teruggekeerd en lijkt het erop dat u en uw partner uw onenigheden overwonnen hebben. Na een verrassing van hem/haar deze week is het voor u duidelijk dat u er nog steeds voor wilt gaan.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): De Steenbokken maken zich zorgen over een financiële stap die net genomen is. Vraag goed advies aan een betrouwbaar persoon. Pas op voor oplichters.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Soms vertelt uw gevoel u zoveel en vindt u het moeilijk om hierop te vertrouwen. Deze week moet u niet twijfelen, maar uw hart volgen als de kans zich voordoet.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Familieleden denken maar dat ze te pas en te onpas een beroep op u kunnen doen, maar dat zit u tot hier. Wees gewoon eens duidelijk als de grenzen wat u betreft bereikt zijn.