Horoscoop 8-11-2016

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 8 november – 14 november  2016:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Problemen op liefdesgebied zijn maar simpel op te lossen. Als u tijd en aandacht in uw relatie steekt, zult u uw geliefde niet horen klagen. Wie alleen zijn eigen weg wil gaan, moet misschien wel niet in een relatie zitten.

STIER (22 april t/m 21 mei): Blijf verre van die persoon waar u een slecht gevoel bij heeft. Uw gevoel heeft het bij het rechte eind en deze man of vrouw brengt niks dan onheil in uw leven.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Een ongeluk schuilt in een klein hoekje deze week. De Tweelingen kunnen ook wel gewoon brokkenpiloot genoemd worden, want er wordt deze week wat gestunteld en gestruikeld.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): U heeft het gevoel er helemaal alleen voor te staan, maar niks is minder waar. Een goede vriend(in) wil u graag de helpende hand bieden, maar u moet hier wel voor openstaan, beste Kreeft.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Een plekje in de spotlights is aan u wel besteed, komende week. U voelt zich goed, heeft de wereld genoeg te bieden en bent niet bang om vooraan te staan. De jaloezie die anderen wellicht tentoonstellen, doet u verder niks.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Gezelligheid is deze week ver te zoeken. Het dondert in uw bestaan; of dat nou op liefdesgebied is, de vriendschap betreft of uw carrière. In elk geval zult u moeten knokken voor datgene wat u het allerbelangrijkste vindt.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Poeh, poeh, Weegschaal, het kan niet op momenteel. Van het ene uitje valt u in het andere; er is geen etentje, feestje of bijeenkomst wat zonder u doorgaat.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Er speelt een belangrijke kwestie in de familiesfeer die al uw tijd opslokt. Het kost grote moeite een goed standpunt te vinden zonder anderen te kwetsen of onrecht te doen aan uw eigen gevoelens.

BOOGSCHUTTER( 23 nov. t/m 21 dec.): Het is een goede week om eens op een rijtje te zetten waar u staat in het leven en nog belangrijker: waar u naar toe wilt. De uitkomst kan heel verrassend zijn.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Een gokje nemen? Het is aan de Steenbokken wel besteed deze week. Helemaal als het gaat om de liefde. Kom maar op met die flirt of affaire; u ziet later wel weer waar het schip strandt.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): De Watermannen klagen wat af: het leven is maar saai, er gebeurt nooit wat en sleur wordt in uw bestaan met hoofdletters geschreven. Deze negativiteit doorbreken, lukt u niet alleen. Maar hulp te accepteren, daar bent u ook nog niet aan toe.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): U loopt werkelijk over van de plannen en gaat vol enthousiasme aan de slag. Bedenk wel: ook Rome is niet in één dag gebouwd. Accepteer dat dingen soms simpelweg tijd nodig hebben.