Horoscoop 8 maart 2016

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 8 maart tot en met 14 maart 2016:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Waar u normaal gedreven wordt door een groot doorzettingsvermogen en veel discipline, kunt u deze week niks uit uw handen krijgen. Hoog tijd even naar uw lichaam te luisteren en de nodige rust te pakken.

STIER (22 april t/m 21 mei): U wordt overvallen door sombere gedachten en gevoelens van eenzaamheid. Eigenlijk onterecht, want juist deze week zijn er velen in uw naaste omgeving die even aan u denken en graag contact met u hebben. Alleen staat u daar zelf niet voor open.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Het is zaak deze week blind op uw gevoel te vertrouwen als u voor een moeilijke keus komt te staan. Schuif de beslissing niet ver voor u uit, maar zorg dat u de knoop snel hakt.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Iemand in uw familie krijgt slecht nieuws en dat raakt u behoorlijk. De hele week bent u van slag en heeft u moeite zich te concentreren.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Het is hoog tijd om er samen met uw geliefde eens lekker op uit te gaan. Zorg ervoor dat het echt een uitje van jullie tweeën wordt, zodat jullie de hoognodige tijd samen kunnen pakken.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Creativiteit is een belangrijk gegeven voor de Maagden deze week. U kunt er prima mee uit de voeten en juist door creatief te zijn, vindt u een manier om deze week eens goed te schitteren.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Na een periode van losbolligheid kunt u erop rekenen dat iemand u aanspreekt op uw gedrag. U dacht dat u dat wel kon hebben, maar wordt toch vreselijk geraakt door de woorden van een ander deze week.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Hou uw doelen voor ogen, beste Schorpioen. Het valt u zwaar deze week, maar u werkt al een poos gestaag naar iets toe en wie volhoudt, zal aan het einde van de week tevreden terug kunnen kijken.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Het rommelt in het liefdesleven van de Boogschutters. Een kortstondige flirt van de vrijgezellen kan wel eens een lelijk staartje krijgen. En wie in een relatie zit, zal in een lelijke ruzie verzeild raken.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Het lukt u deze week uw plannen en ideeën als zoete broodjes aan anderen te verkopen. Met de wind in de zeilen, liggen succesjes opeens binnen handbereik.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Het is een goede week om eens wat nieuws op te pakken. Vooral op het gebied van zelfontwikkeling en studie jeuken uw handen. Tijd om gauw aan de slag te gaan.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Liever laat u niet het achterste van uw tong zien, maar deze week komt u in een situatie terecht waarbij u geen keus meer hebt. Laat u niet verleiden overhaaste uitspraken te doen.