Horoscoop 9 augustus

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 9 augustus tot en met 15 augustus 2016:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Opnieuw zit de Ram in een positieve ‘flow’ deze week. U zit goed in uw vel en dat straalt u uit. Het blijft niet onopgemerkt en kan weleens leiden tot een leuke flirt of meer.

STIER (22 april t/m 21 mei): Na een periode waarin u wat minder in uw vel zat, kunt u deze week weer de hele wereld aan en dat doet u dan ook. Tien ballen tegelijk hoog houden, het kost u geen moeite.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Het begin van de week staat in het teken van werk en inkomen. U kunt grote stappen maken en misschien wel iets van promotie binnen slepen, maar alleen als u scherp en doelgericht blijft.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Romantiek beheerst de dagen van de Kreeften. Wellicht bent u er even tussenuit, maar feit is dat u veel tijd heeft voor uw geliefde en deze tijd dan ook ten volle benut hiervoor.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Gezondheidsklachten waar u al even mee rond loopt, drukken een grote stempel op uw humeur. Het is hoog tijd de problemen waar u mee kampt eens grondig aan te pakken.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): U bent een gevoelig en emotioneel persoon, eigenschappen die u deze week beter even zoveel mogelijk kunt uitschakelen. Er ligt een zware taak op u te wachten die u alleen kunt volbrengen als u er volledig voor gaat.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): De Weegschalen zijn helemaal in de vakantiesfeer, maar voor degenen die niet op vakantie zijn, is dat niet zo handig. Het irriteert uw naasten, maar het maakt u niet uit. Laat de boel maar even de boel is uw credo.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Opnieuw een week die in het teken van liefde en relaties staat. Bent u gebonden? Dan is het zaak toenadering te zoeken of het gaat bergafwaarts met uw relatie.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): In de familiesfeer speelt een vervelende kwestie en die zit u danig op de nek deze week. Gelukkig blijkt er in het weekend een mooie oplossing voor handen.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Vermoeid? Uitgeblust? Niet fit? Dender niet door, beste Steenbok, maar luister naar deze kwaaltjes. Rust en regelmaat zullen u goed doen.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Wat een nieuws kunt u brengen, beste Waterman! Er is iets gaande wat uw leven volledig verandert en op zijn kop zet, maar u geniet er wel volop van.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Zakelijk gezien gaat het voor de wind, sociaal gezien bent u geliefd en thuis is alles zoals het moet en tóch knaagt er ergens iets. Het roer om? De sterren staan er gunstig voor.