Horoscoop 9 februari 2016

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 9 februari tot en met 15 februari 2016:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Wie deze week iets van u verwacht of iets met u wilt ondernemen, kan het wel vergeten, want u bent niet te vangen, geenszins van plan u aan te passen en trekt geheel uw eigen plan bij werkelijk alles.

STIER (22 april t/m 21 mei): Benut het weekend om lekker op te laden en uw zinnen te verzetten, want nog voor het weekend aan, krijgt u een zware dobber voor de kiezen.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): U hebt de neiging een beetje in het verleden te hangen, de komende week. Al snel maken weemoedige gevoelens zich van u meester. Pas in het weekend lukt het u los te komen van de herinneringen die u dagenlang achtervolgen.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Als u plannen heeft een grote uitgave te doen, dan is dit de week om de knoop door te hakken. En dan is de kans groot dat u een mooi voordeeltje weet te pakken.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Er komt iemand in uw leven met wie u al snel tot goede ideeën en grootse plannen komt. Samen weten jullie ook al snel resultaten te boeken.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Wees voorzichtig in het verkeer en zoek geen verre afstanden en lange reizen op deze week. In uw familie dreigt een crisis, maar gelukkig lukt het u deze vrij snel in de kiem te smoren.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): U uit zich komende week heel direct en kortgebonden, wat al snel irritatie veroorzaakt tussen u en een goede vriend(in). Maar ook anderen laten merken hier niet zo van gediend te zijn.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Dit is geen week om veel van te verwachten, beste Schorpioen. U wordt opgeslokt door de waan van alle dag en ziet uzelf al snel het gebruikelijke ritme in stand houden zonder enige uitschieter. En als u eerlijk bent, is dat ook wel eens lekker.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): De liefde maakt het u moeilijk. U dacht in rustig vaarwater beland te zijn, totdat er deze week iets gebeurt wat u volledig van uw stuk brengt. En dat kan weleens een hele spannende ontmoeting met een vreemde zijn.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Even lijkt het erop dat u financieel in een moeilijke situatie belandt, maar wie een goed en duidelijk overzicht maakt van alle inkomsten en uitgaven zal zien dat de soep nog niet zo heet gegeten wordt.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Alles valt of staat deze week met uw communicatie. Wie ervoor kiest zich op de achtergrond te houden, zal iets moois aan zijn neus voorbij zien gaan. Maar wie zich laat gelden op de juiste manier, kan spijkers met koppen slaan.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Handel komende week pas na goed denken en weloverwogen, want impulsiviteit zal u duur komen te staan. Laat u ook niet door een ander verleiden een snelle beslissing te nemen.