Horoscoop week 24

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 11 juni tot en met 16 juni 2014:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): Hoewel u meestal haantje de voorste bent, heeft u deze week even geen zin om vooraan te staan. Laat de Rammen maar even lekker met rust. Ze vermaken zich wel even als huismus.
STIER (22 april t/m 21 mei): De Stieren zijn tot over hun oren verliefd en kunnen niet meer helder nadenken. De vreemde dingen die u doet, vallen al snel ook uw omgeving op. Ontkennen heeft geen zin, u kunt beter werk maken van uw gevoelens.
TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Iemand probeert u de komende week voor zijn/haar karretje te spannen, maar dat laat u niet zomaar gebeuren. Sterker nog, u weet de situatie zo om te buigen, dat u er zelf voordeel uit slaat.
KREEFT (22 juni t/m 22 juli): U bent humeurig en moe en het is beter dat men u met rust laat deze week. Wie dat niet doet, zal het merken ook. Pas in het weekend na een goede nachtrust, klaart u langzaam weer op.
LEEUW (23 juli t/m 23 aug): De Leeuwen zitten vol spanning de komende week, als zij wachten op de uitslag van iets belangrijks. De onvermijdelijke ontlading wanneer er bericht is, zal dan ook heftig zijn.
MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Hoewel het u voor de wind gaat, bent u niet tevreden. Telkens blijft u zoeken naar mogelijkheden verder te komen en meer te bereiken.
WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): De sterren voorzien een kentering in uw financiële situatie, maar het is nog niet duidelijk welke kant dit op gaat. Wees voorzichtig met grote transacties, de kleine lettertjes kunnen u duur komen te staan.
SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Een achtbaan van emoties wacht de Schorpioenen de komende week en deze heeft alles te maken met een nieuwe liefde die uw wereld binnenstapt of een oude liefde die opnieuw opduikt.
BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Alles gaat voorbij, beste Boogschutter, en in plaats van te treuren om wat niet meer is, leert u de komende week uw herinneringen te koesteren. Een wijze les, die u wel op een vervelende manier zult leren.
STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Zet uw eigen belang opzij en stel uw kennis en ervaring belangeloos ter beschikking van een ander wanneer u de kans krijgt. De beloning zal niet te versmaden zijn.
WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): U laat zich enthousiast meetrekken in een plan op het werk, waar u later twijfels over krijgt. Uit uw twijfels, want u zult zien dat u goed zit in uw gedachtengang.
VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): De Vissen staan op een moeilijk punt in een liefdesrelatie. Brandt het vuur nog genoeg om door te gaan of is de vlam al gedoofd? Een kwestie waar u alleen in uw eentje uit kunt komen.