Horoscoop week 26

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 24 juni tot en met 1 juli 2014:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): Op een pijnlijke manier wordt u de komende week duidelijk wat echt van belang is in het leven. In het weekend neemt u uitgebreid de tijd om aandacht daaraan te besteden.
STIER (22 april t/m 21 mei): Het is zaak deze week veel energie en tijd te investeren in uw werk. Er ligt een mooie promotie op de loer, welke u met een goede inzet maar zo eens binnen kan slepen.
TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Doe geen toezeggingen aan mensen die u niet volledig vertrouwt. Uw intuïtie vertelt u niet voor niets dat u op uw tellen moet passen.
KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Als anderen telkens een beroep op u doen, kunt u mopperen of juist zich positief inzetten. U zult zien dat een positieve houding al snel weerslag heeft en misschien wel tot een leuk nieuw contact kan leiden.
LEEUW (23 juli t/m 23 aug): U wordt volledig in beslag genomen door perikelen op het werk, waardoor u totaal geen oog heeft, voor wat er in uw privéleven speelt. Een situatie die aan het einde van de week onhoudbaar wordt.
MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): De sleutel tot succes en slagen is deze week vooral stipt en principieel zijn. Houdt u aan uw afspraken, ook de afspraken die u met uzelf heeft gemaakt.
WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Als u naar een bepaald doel toewerkt, zet dan door. De komende week bent u doortastend en draagkrachtig en zal het weinig moeite kosten grote stappen te zetten.
SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): De liefde is waar de Schorpioenen mee bezig zijn. Warme gevoelens blijven u overspoelen en het lijkt erop dat u de ware ontmoet heeft. In het weekend krijgt u goed nieuws.
BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Als anderen  zich negatief uitlaten over uw leven, schiet dat bij u in het verkeerde keelgat. Laat maar eens het achterste van uw tong zien en maak duidelijk waar u voor staat.
STEENBOK (22 dec. t/ 20 jan.): De Steenbokken laten de boel even de boel en zoeken de komende week het buitenland op. Een lange of korte reis, het maakt niet uit, u wilt even ver weg van alle beslommeringen zijn.
WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Als de gevoelens tussen u en uw partner of beoogde partner niet gelijk zijn, moet u zichzelf ernstig afvragen hoeveel toekomst er in een (eventuele) relatie zit. Een ouder familielid geeft u goede raad, sla dit niet zomaar in de wind.
VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Een bijzondere gast valt uw leven binnen en zal al snel even plotseling weer vertrekken, u daarbij verward achter latend. Zoek de zin van dit bezoek en vooral: wees op uw hoede.