Horoscoop week 34

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 19 augustus tot en met 25 augustus 2014:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): Het is van groot belang goed voor uzelf te zorgen. Er ligt een grote uitdaging op u te wachten welke u alleen aan kan, wanneer u fit bent en goed in uw vel zit.

STIER (22 april t/m 21 mei): U ziet als een berg op tegen de komende week, omdat het hoog tijd wordt een aantal problemen uit de wereld te helpen. Neem eens even afstand en u zult zien dat de oplossing eigenlijk simpel is.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): De Tweelingen nemen het er van de komende week. Misschien bent u op vakantie of een paar dagen weg, maar ook de Tweelingen die bij huis zijn, genieten met volle teugen van het goede leven.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Jaloezie is een slechte raadgever, beste Kreeft. U heeft moeite de mensen om wie u geeft te vertrouwen, maar besef u goed dat dat uw probleem is en niet dat van hun.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Het is zaak op de juiste manier te werk te gaan, zodat u alles doet wat van u verwacht wordt. Het wordt een drukke week, maar als u de tip die een familielid geeft, ter harte neemt, rolt u er makkelijk door.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): De Maagden steken tijd in hun eigen ontwikkeling. Ze starten een cursus of scholing en zetten zich daar volledig voor in. Vergeet niet dat er meer is dan uzelf en verwaarloos daarbij uw partner niet.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Het rommelt in de familie, beste Weegschaal, en een groot deel van de problemen is uw schuld. Steek de hand in eigen boezem en betuig spijt om erger te voorkomen.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): De Schorpioenen hebben het gevoel met een masker op te lopen en snakken naar een manier om hun ware ‘ik’ te laten zien aan de mensen om wie zij geven. Pas in het weekend durft u zich kwetsbaar op te stellen.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Een nieuwe vlam die op uw pad is gekomen, lijkt wel een verslaving! Uw gedachten dwalen continu af en elke minuut die u kan, brengt u samen door. Maar is deze liefde wel oprecht, beste Boogschutter? Of is het de spanning waaraan u verslingerd bent?

STEENBOK (22 dec. t/ 20 jan.): Al tijden zit u niet zo lekker in uw vel en wilt u maar wat graag dingen veranderen. Wat let u, beste Steenbok? De komende week voorzien de sterren een grote omslag. Daarmee gepaard gaan spanning en stress, maar ook blijdschap en opluchting.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Pas op met het uiten van beschuldigingen. Er wordt u wat ingefluisterd, maar wees voorzichtig met het vertrouwen op uitspraken van een ander.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): De komende week krijgt u de kans contacten te leggen die van grote waarde zullen blijken voor uw carrière. Privé loopt het leven op rolletjes. Het weekend is dan ook ontspannen en gezellig.