Horoscoop week 35

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 26 augustus tot en met 1 september 2014:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): U wilt op uw gevoel vertrouwen, beste Ram? Prima, maar dan moet u daar ook de tijd voor nemen en dat valt niet mee voor u. Overhaast handelen zal u in een moeilijke positie brengen.

STIER (22 april t/m 21 mei): Het wordt tijd uw verantwoordelijkheid te nemen op financieel gebied. Alles kan nog op zijn pootjes terecht komen, maar dat ligt toch echt aan uzelf. Zet alles eens goed op een rijtje de komende week.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): U vindt zichzelf deze week terug in een bemiddelende rol tussen twee personen die u na staan. Een lastige positie, waar u alleen met veel geduld en uiterste tact ongeschonden uit weet te komen.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Pas op met het informeren naar een ander; het zal snel verkeerd uitgelegd worden en als roddelen worden bestempeld. Als u voor een moeilijke opgave staat, vraag dan hulp aan uw partner.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Probeer zoveel mogelijk van uw werk aan het begin van de week gedaan te hebben, want later zal Cupido binnen walsen en komt er werkelijk niks meer uit uw handen.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Trek deze week op met iemand die het beste in u naar boven haalt. Vaar blind op uw creativiteit en innovativiteit en aan het einde van de week zult u een geweldige mijlpaal halen.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): U voelt zich teneergeslagen door een tegenslag, maar het zou beter zijn als u doorzet en zoekt naar een manier om weer vooruit te komen. Wat gaat het worden Weegschaal: onder de dekens in bed of er weer tegen aan?

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Heeft u wat op te biechten aan uw partner? Draai dan niet om de hete brij heen. Alleen als u open en eerlijk bent naar hem/haar, kunt u de problemen die er zijn achter u laten.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Jaloezie is een slechte raadgever, beste Boogschutter. Hoe mooi het ook lijkt bij een ander, ook dat is vaak maar uiterlijke schijn. U kunt zich beter op uw eigen leven richten, want alle energie die u deze week ergens in stopt, zal zich meer dan lonen.

STEENBOK (22 dec. t/ 20 jan.): Het is zoeken naar de goede manier van werken voor de Steenbokken. Er is een heleboel veranderd in uw leven en daardoor valt het u niet mee om weer routine op te bouwen. Blaas stoom af in de buitenlucht.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Zoek het gezelschap van een ouder familielid om uw hart eens goed te luchten. Een voor u groot probleem blijkt bij nader inzien snel uit de wereld te helpen.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Wees voorzichtig met uitspraken naar een ander. Als iemand om uw mening vraagt, wil dat nog niet zeggen dat u deze bot en hard moet brengen. Zoek de juiste manier om uw boodschap over te brengen.