Horoscoop week 37

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 9 tot en met 15 september 2014:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): Er staat u zo’n week te wachten waarin alles weer anders verloopt dan gepland. Het wordt druk en onrustig en u zult een grote portie stress voor uw kiezen krijgen. In het weekend komt u weer op adem.

STIER (22 april t/m 21 mei): Een punt van kritiek betreffende uw inzet, trekt u zich danig aan. In plaats van te kniezen, kunt u beter uw schouders eronder zetten en aanpakken. Want er zit een kern van waarheid in, beste Stier.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Uw thuissituatie vraagt om de nodige aandacht en daardoor laat u verder de boel de boel. Wanneer mensen zwaar op u lenen, moet u zich afvragen hoelang u dat vol houdt.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): U moet zich niet uit het veld laten slaan door de eerste de beste tegenslag, want er zullen er meer volgen, beste Kreeft. Zet door, want na het weekend zal het tij keren en kan er wel eens groot voordeel uw kant op komen.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): De Leeuwen weten zich goed te uiten en maken daar handig gebruik van door hun liefdesleven een grote boost te geven. De gebonden Leeuwen moet oppassen: het rommelt in de vaste relaties.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Wie grote doelen moet bereiken, zal daarvoor offers moeten brengen. De Maagden zullen deze week ervaren dat hun weg naar succes niet over rozen gaat. Hou echter het einddoel in de gaten en wees ervan bewust dat dit de moeite waard is.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): U toont lef en laat daarmee een kant van uzelf zien, welke u meestal verborgen houdt. Uw gedrag valt op en u kunt de komende week rekenen op veel aandacht van het andere geslacht. Een avontuurtje is binnen handbereik.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Het is zaak veel aandacht aan uw financiële situatie te besteden. Zakelijk gezien gaat het u voor de wind en nu moet u zorgen dat uw geld op de juiste manier beheerd wordt.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): U zit niet lekker in uw vel en besluit uzelf daarom eens lekker te verwennen. Mooie kleren, een lekker geurtje of een nieuwe coupe; allemaal heel fijn, maar heeft u daar wel geld voor?

STEENBOK (22 dec. t/ 20 jan.): Een discussie met een familielid loopt zover uit de hand dat hij in een ruzie uitmondt. De oplossing hiervan is simpeler dan u in eerste instantie denkt. Maar u moet wel over uw trots heen stappen en het is de vraag wanneer u hieraan toe bent.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): De Watermannen hebben een grote behoefte aan ontspanning en dus kan het maar zo zijn dat u een paar dagen vrij neemt om eens helemaal bij te komen. Vooral buiten in de natuur voelt u zich opperbest.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): De Vissen hebben een belangrijke les te leren de komende week en de manier waarop zal niet zachtzinnig zijn. Neem hieruit mee wat nodig is, om te voorkomen dat u ooit weer in deze situatie belandt.