Horoscoop Week 39

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 23 tot en met 29 september 2014:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): Laat u niet uit het veld slaan door een tegenvaller in uw liefdesleven. Al snel zullen u en uw geliefde weer op één lijn zitten en zal de liefde bloeien als nooit tevoren.

STIER (22 april t/m 21 mei): Een nieuw persoon in uw leven probeert op slinkse wijze uw vertrouwen te winnen. Vertrouw op uw gevoel als het aankomt op het maken van keuzes.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Wanneer u deze week gehoord wilt worden, zult u zeer nadrukkelijk aanwezig moeten zijn met uw mening. Als u hier geen goed gevoel over heeft, ga dan deze strijd niet aan.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Een mededeling van een vriend(in) drukt zwaar op uw stemming deze week. U draagt een verdriet met zich mee, wat u maar moeilijk met een ander kunt delen. Zoek een uitlaatklep voor uw gevoelens.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Energie te over voor de Leeuwen en dus kunt u bergen verzetten. Maak van de mogelijkheid gebruik om een achterstand op zakelijk gebied weg te werken en ook achterstellig werk in en om het huis aan te pakken.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Het wil niet zo vlotten in het liefdesleven van de Maagden. U wilt niks liever dan de liefde geven en ontvangen, maar die ene juiste persoon is maar niet te vinden. Of loopt u hem/haar dit weekend toch tegen het lijf?

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): U kent precies de juiste mensen om deze week alles voor elkaar te krijgen wat u maar wilt. Overspeel uw hand niet, want hoewel men u graag helpt, kan het maar zo zijn dat ze u om een tegenprestatie gaan vragen.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Zorg ervoor dat u zich omringt door mensen die verstand van zaken hebben, als u van plan bent een grote zakelijke stap te nemen. Een misstap is nog recht te zetten, maar alleen als u er snel bij bent.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): U draagt een grote mate van spanning met u mee en hebt daarom een kort lontje. Deze week bent u daarom het liefst op uzelf en zoekt u anderen zo min mogelijk op.

STEENBOK (22 dec. t/ 20 jan.): Na lang wikken en wegen gaat u de komende week een belangrijke knoop doorhakken. Na het nemen van deze beslissing, slaat de twijfel toch weer toe. Uw partner komt met een belangrijke mededeling wat alles anders zal maken.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Als u ergens mee zit, is het verstandig iemand in vertrouwen te nemen hierover. Vooral van een ouder familielid kunt u veel steun verwachten. In het weekend lijken uw problemen als sneeuw voor de zon te verdwijnen.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): U kunt de komende week een aantal bijzondere personen op uw pad verwachten. Wees erop bedacht dat niet allen eerlijk tegen u zullen zijn.