Horoscoop Week 40

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 30 septemner tot en met 6 oktober 2014:
RAM (21 mrt. t/m 21 april): Wanneer een ander een beroep doet op u, is dat niet direct een verplichting om deze persoon te helpen. Als u het gevoel heeft, dat er misbruik van u wordt gemaakt, kunt u dit het beste uiten.
STIER (22 april t/m 21 mei): Het is een goede week om op een rijtje te zetten wat u wilt in het leven. Als u denkt dat u veranderingen moet aanbrengen, is dit de tijd een grote ommezwaai te gaan maken.
TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Wanneer u veel stress ervaart door werk of persoonlijke omstandigheden is het zaak hiervan los te komen, voordat u lichamelijke klachten gaat ontwikkelen. Het einde van de week biedt goede mogelijkheden uw hoofd leeg te maken.
KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Het is belangrijk de komende week geen zaken te laten liggen en uw aandacht goed bij de dingen waar u mee bezig bent te houden. Anders loopt u snel achter de feiten en is een foutje zo gemaakt.
LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Er ontstaat een verwijdering tussen u en uw partner waarin een derde persoon een grote rol speelt. Als u zich richt op uw eigen relatie en deze derde probeert te negeren, kunt u het tij nog keren.
MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Het is voor u lastig om u goed te concentreren en daardoor komt er maar weinig uit uw handen deze week. Verleg uw aandacht van de lastige taken naar een goed en gezellig gezinsleven, want dat is wel haalbaar.
WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Er staat deze week wat in de planning waar u als een berg tegenop ziet. Als het achter de rug is, slaat uw opluchting door en springt u eens goed uit de band. De kater die volgt, had u echter niet voorzien.
SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Neem de tijd om de batterij eens goed op te laden. De afgelopen tijd heeft u veel gepresteerd en veel zorgen gehad. Het is dus logisch dat het even op is en daar hoeft u zich niet voor te schamen.
BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Het beeld wat u van uw eigen relatie heeft, klopt niet met de verwachtingen die uw partner koestert. Het wordt tijd voor een goed gesprek over de toekomst van jullie liefde.
STEENBOK (22 dec. t/ 20 jan.): U heeft de komende week het gevoel dat er niemand om u heen is, die uw energie kan bijhouden. Het voelt als trekken aan een dood paard als u vol plannen zit, maar geen echt van de grond krijgt. Maar is dit wel een ander aan te rekenen?
WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): U begint aan een project waar u zelf veel van verwacht, maar waar anderen vooral negatief over spreken. Na een goed gesprek met een buitenstaander zult u weten of u doorzet of niet.
VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Iemand die lange tijd op u heeft moeten steunen, kan het leven zelf weer aan en verrast u met een mooie boodschap. Als u een slecht gevoel heeft bij een zakelijke transactie, is het wijsheid deze uit te stellen.