Horoscoop Week 41

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 7 oktober tot en met 13 oktober 2014:
RAM (21 mrt. t/m 21 april): Als u van plan bent een grote ommezwaai te maken in uw werkende leven is het zaak eerst voors en tegens op een rijtje te zetten alvorens te handelen. Een impulsieve actie zal u geen goeds brengen.
STIER (22 april t/m 21 mei): Uw liefdesleven krijgt een flinke oppepper als u iemand tegen het lijf loopt met wie u een grote aantrekkingskracht heeft. Dit te weerstaan is te moeilijk, zélfs voor de gebonden Stieren.
TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): De komende week zult u zaaien om pas veel later te oogsten. Steek tijd en energie in een belangrijke vriendschap, want u zult deze persoon nog hard nodig hebben.
KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Afscheid is een begrip waar de Kreeften volop mee te maken krijgen. Een dierbare verdwijnt van het toneel, al dan niet voorgoed, en het kost u moeite de dagelijkse gang daarna weer op te pakken.
LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Het wordt druk voor de Leeuwen want er wacht een week met volop sociale activiteiten die veel van uw energie en tijd vragen. Daarnaast lopen de zaken ook gewoon door en is het ook van belang hier aandacht aan te schenken.
MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Deze week biedt tijd en ruimte om hobby’s op te pakken. Misschien doet u weer eens wat aan lichamelijke beweging of gaat u lekker een boek lezen; in elk geval zal uw hoofd leeg zijn en kunt u heerlijk ontspannen.
WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Een telefoontje brengt op donderdag of vrijdag goed nieuws over een dierbare waar u zich grote zorgen over heeft gemaakt. De zondag staat in het teken van de liefde en niks anders dan dat.
SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Het weekend brengt een verrassing met zich mee waardoor u danig overdonderd bent. Vergeet niet uw waardering te tonen aan degene die deze verrassing heeft geregeld.
BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Vertrouw op uw gevoel als u in uw liefdesleven voor een moeilijke keuze komt te staan. Kies altijd voor uw eigen geluk en sla goedbedoelde raad van buitenstaanders in de wind.
STEENBOK (22 dec. t/ 20 jan.): Sta open voor kritiek, want de komende week hoort u van een ouder iemand iets wat van groot belang is om u te helpen hogerop te komen. Aarzel niet als er een kans voorbijkomt op zakelijk gebied; u kunt een grote stap maken.
WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): De Watermannen kwakkelen met hun gezondheid en daar staat de komende week vooral van in het teken. Het wordt hoog tijd dat u uw klachten serieus neemt en er iets aan gaat doen voor ze nog erger worden.
VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Het kost u geen moeite anderen te helpen als zij een beroep op u doen. Zelfs wanneer de mensen om u heen twijfelen of u niet al te goed bent, moet u vooral doorzetten als uw hart dan ingeeft.