Horoscoop week 42

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 14 oktober tot en met 20 oktober 2014:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): Voorzichtigheid geboden, beste Ram, als u werkt aan een vertrouwelijk project. Wanneer u uw hoofd er niet goed bij hoofd, kunnen belangrijke gegevens zomaar op de verkeerde plek terechtkomen.

STIER (22 april t/m 21 mei): Het wordt tijd de banden aan te halen met die vrienden die u al veel te lang niet meer gezien heeft. Haal geen oude koeien uit de sloot, maar begin met een frisse start en u zult een gezellig avond tegemoet kunnen zien.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Zoals dat gaat, bent u de komende week zo druk en chaotisch bezig, dat het u totaal ontgaat als iemand een dringend beroep op u doet. Probeer na het weekeind te redden wat er te redden valt.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Brand uw vingers deze week niet aan de beslommeringen van een ander. Hou u verre van discussies waar u niks mee te maken heeft, want voor u het weet, zit u tot over uw oren in een kwestie waar u liever niets van weet.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Het is een goede week voor de Leeuwen om een belangrijke beslissing over de toekomst te nemen. Misschien zijn u en uw geliefde wel klaar voor een nieuwe stap of doet u een grote financiële aankoop.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Collega’s op het werk zijn niet helemaal eerlijk naar u en daar houdt u een vervelend gevoel aan over. Probeer uw sores thuis van u af te zetten en geniet van het familieleven wat daar wacht.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Op liefdesgebied lijkt Cupido eindelijk weer eens raak te schieten. Na een periode van een moeizaam liefdesleven is er nu weer veel te beleven op dit vlak voor de Weegschalen.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Als een familielid een beroep op u doet, bent u geneigd alles uit de kast te trekken voor deze persoon. Helaas blijkt later in de week dat er handig gebruik gemaakt wordt van uw goedheid. Een kater is dan alles wat u rest.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Er zijn van die klusjes die u liever niet doet, maar nadat het ze tijden heeft uitgesteld, kunt u er deze week niet meer onderuit. Dan maar even door de zure appel heen bijten, beste Boogschutter.

STEENBOK (22 dec. t/ 20 jan.): U bent met zoveel dingen tegelijk bezig dat niks van alles wat u aanpakt echt goed uit de verf komt. Gelukkig komt uw partner met goede raad. Moet u het wel even opvolgen.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): De Watermannen zijn zo druk met hun eigen zaken dat het ze totaal ontgaat als een goede vriend(in) dringend hulp nodig heeft. Of deze vriendschap later nog te lijmen is, is nog maar de vraag.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Zoek samen met uw partner naar een leefritme waarin jullie je beiden prettig voelen. Samenleven betekent nou eenmaal ook samen goed gedijen. Een goed gesprek zal ervoor zorgen dat jullie elkaar vinden.