Horoscoop week 44

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 28oktober tot en met 3 november 2014:

RAM (21 mrt. t/m 21 april): De Rammen willen altijd maar wat graag hun zin krijgen, maar het zou u sieren als u deze week eens niet zo egoïstisch denkt en uw partner eens voorop zet. Want als u weer voor uzelf kiest, kan deze relatie wel eens ten einde komen.

STIER (22 april t/m 21 mei): Met een positieve houding zult u ver komen de komende week. Ook wanneer een familielid u nodig heeft, is het zaak alles positief te blijven benaderen. Daarmee doet u deze persoon een groot plezier.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Uw hoofd loopt over van ideeën en het is van groot belang hier structuur in aan te brengen. Anders ziet u uzelf het ene project naar het andere opstarten, maar afmaken ho maar.

KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Als u de komende week in een onderhandeling komt, is het zaak goed vast te houden aan uw eigen eisen. Het is een kwestie van lange adem, maar u zult er goed uitkomen.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Deze week lijkt het alsof de wereld om u heen sneller draait dan uw eigen wereldje. U heeft grote moeite het leven bij te benen, helemaal als het deze week nogal wat verrassingen in petto heeft.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): U wilt indruk maken op iemand waar u een oogje op heeft, maar uw acties worden heel anders begrepen dan u ze bedoeld. Misschien moet u alle poppenkast achterwege laten en gewoon recht voor zijn raap uitspreken hoe u zich voelt.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Het wordt tijd uzelf verder te ontwikkelen. U heeft een grote behoefte om meer in uzelf te investeren en start daarom deze week met de eerste stappen hierin.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Deze week krijgen de Schorpioenen een geweldig aanbod op zakelijk gebied. Zie het als loon naar werken, want u hoeft geen valse bescheidenheid te tonen. Wees juist zelfverzekerd en dan komt het helemaal goed.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Er wordt nogal wat van u gevraagd, beste Boogschutter. Gelukkig voelt u zich top en kunt u de hele wereld wel aan. Behalve na dat ene bericht. Even voelt u zich letterlijk lamgeslagen.

STEENBOK (22 dec. t/ 20 jan.): Niet alles is een grapje, beste Steenbok, dus als uw partner iets met u wil bespreken is het zaak hier ook serieus op te reageren. Speel niet met zijn/haar gevoel, maar wees eerlijk en oprecht. Oók naar uzelf.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Het is voor u van groot belang de komende week tijd door te brengen met de mensen om wie u geeft en deze personen te laten weten hoe belangrijk ze voor u zijn. Na een moeilijke periode beseft u des te meer op wie u kunt bouwen.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): U handelt impulsief en dat kan u de komende week duur komen te staan. Van tact lijkt ook geen enkele sprake bij u, dus wees niet verbaasd als u mensen tegen u in het harnas jaagt.